2789
عنوان

خرج زندگی .....

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 28 پست

الان برای همه سخت شده عزیزم

ولی چرا تو خونه میشینی؟تو این شرایط کرونا نمیشه رفت مسافرت یا بیرون ولی حداقل میتونین با ماشین خودتون برین‌بیرون دور بزنین

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من و همسرم ساده میگیریم با اینکه حقوقمون کمه یهو میگیم صبح بریم شمال ی روز و نیمه قبل رفتن کیک درست ...

ماشینتون چیه؟ 

ما ماشین نداریم اخه

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره ، اگه ماشین داشتیم یه بیرونی میرفتیم  ی دوری میزدیم  الانم که ماشینها قیمتشون سر ب ف ...

انشاالله ارزون میشه یا یه پولی دستتون میاد باهاش ماشین میخرین گلم😘

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
انشاالله ارزون میشه یا یه پولی دستتون میاد باهاش ماشین میخرین گلم😘

ان شاا...

ولی بعید میدونم 

مل پس انداز ما40 تومنه 

الان 206 ، کمه کمش 120 میلیونه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ان شاا... ولی بعید میدونم  مل پس انداز ما40 تومنه  الان 206 ، کمه کمش 120 میلیونه

ماشین کارکرده تر و تمیز پیدا کنین...همه که صفر نمیخرن

اره اینم درسته .... شما ماشینتون چیه؟  چندساله ازدواج کردین؟

من تقریبا ۶ سال از عقدم و ۴ سال از عروسیم میگذره

ما مزدا نیو داریم عزیزم

بسلامتی  خودتونم شاغلید؟

نه عزیزم...قبلا شینیون کار بودم