2789
عنوان

خرج زندگی .....

408 بازدید | 28 پست

سلام خانومهای گل 

هدفم از زدن تاپیک اینه که ببینم فقط ما اینجوریم یا بقیه هم همینن....

قیمت جنس ها خیلی بالاست ،و مثلا یه خرید کلی خورد و خوراک که ادم بره کم کمش صدتومن میشه 

بجز خورد و خوراک، تفریح خاصی نمیشه کرد و مسافرت نمیشه رفت که بشه پول خرج کرد 

تمومه زندگیمون شده موندنه من تو خونه،رفتنه شوهرم ب سرکار 

و خیلی هنر کنیم بتونیم خرج ماهانه مون رو تامین کنیم ....

ماهی حدودا 5 تومت درامدمونه ، 2 و نیم قسط میدیم 

2 و نیمه دیگه هم برا خرج معمول ماهانه 

شما چجوری هست وضعیت خرجتون؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بزور میرسونیم با حقوق کم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تفریح کردن اتفاقا خیلی اسونه جرا خودتو خونه نشین میکنی با ماسک و اینا پاشو برو بیرون بچرخ برو پارک پیاده روی کن لذت ببر از زندگی

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

خرج و مخارج که بالاست خیلی

روز به روز قیمت مواد خوراکی و صنایع بیشتر میشه ولی حقوق ها نه

تو مواردی که درامد مرد کفاف نمیده باید دوطرف کار کنن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

واقعا هزینه های زندگی زیاده و پس انداز سخت. پول زود خرج میشه و میره. الان که مسافرت و اینا نمیشه رفت تا انشاالله حل بشه و سلامتی باشه. ولی تو خونه که هستی با فیلم و سریال و بازی و کتاب سعی کن تنوع ایجاد کنی. 

افتضاح همه چی گرون،، اونروز باشوهرم رفتیم افق کوروش چندتا چیز براخونه گرفتیم 400 و خورده ای شد اعصاب ...

من‌همش فک‌میکنم دوتا پلاستیک‌جا گذاشتم🤣🤣🤣🤣

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤