2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجوری نگو استغفرالله زیاد بگو

حق الناس چی😔

وقتایی ک بی دلیل دل میشکوندم

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
خب برو بگو ببخشنت تموم میشه میره

من نمیدونم خیلیاشون کجان

یه زمان زبونم خیلی تند بود

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
حق الناس چی😔 وقتایی ک بی دلیل دل میشکوندم

عزیز نا امید نباش هیچی وجود نداره که برای خدا نا ممکن باشه هیچییییی تاپیک قبلمو یه لینک گذاشتم بزنش برو صوت اولشو گوش بده پشیمون نمیشی

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
 عزیز نا امید نباش هیچی وجود نداره که برای خدا نا ممکن باشه هیچییییی تاپیک قبلمو یه لینک گذاشتم ...

میرم ممنون

ولی کتاب سه دقیقه در قیامت 

یا برنامه پس از مرگ رو ک شبکه ۴ میزاره رو میبینم دست خودم نیست خیلی میترسم

من نمیدونم خیلیاشون کجان یه زمان زبونم خیلی تند بود

نگاه خوب عزیزم اشکال نداره برای خدا بن بست نیست تو بکی از ادعیه ها هست 

فَأَسْأَلُكَ يَا مَنْ يَمْلِكُ الْحَاجَاتِ وَ هِيَ مُسْتَجِيبَةٌ لِمَشِيَّتِهِ وَ مُسْرِعَةٌ إِلَى إِرَادَتِهِ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُرْضِيَهُ عَنِّي بِمَا]بِمَ [شِئْتَ وَ تَهَبَ لِي مِنْ عِنْدِكَ رَحْمَةً إِنَّهُ لا تَنْقُصُكَ الْمَغْفِرَةُ وَ لا تَضُرُّكَ الْمَوْهِبَةُ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

(از تو می خواهم اى كسى كه رفع نيازها در اختيار اوست و آن حاجات در مقابل مشيّت او اجابت پذير و به جانب اراده اش شتابانند كه بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستى و آن بنده را كه بر او ستمى كردم هرگونه كه خواهى از من راضى گردانى و از جانب خود مرا رحمت عطا نمايى، چه آمرزيدن از تو نكاهد و بخشيدن به تو زيان نرساند، اى مهربان ترين مهربانان).

دعای کاملش اسمش دعای روز دوشنبه ست  که توی اون از خدا می خواد که حق الناسی رو که به گردنش هست جبران کنه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
نگاه خوب عزیزم اشکال نداره برای خدا بن بست نیست تو بکی از ادعیه ها هست  فَأَسْأَلُكَ يَا ...

ممنونتم😍❤