2777
2789

خیلی خوبه

بچه ها خیلیاتون میدونید من مسیحی هستم ولی خواهشا سوالی درباره دینم داشتید درخواست دوستی بدید تو سایت جواب نمیدم چون بحً های دینی ممنوعه و ممکنه تعلیق بشم پس اگه سوال کردید جواب ندادم ناراحت نشید

اسمش نیار دشمنیم😠

چندماه پیش یه عده شون ریختن اینجا فحش داد وسرکار گذاشتن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی سایت که از دهه هشتاد فعالیت داره رو میفروشید به یه سایت دو هزاری با یه مشت کاربر های بیشعور که میان اینجا فحش میدن؟شما فلاجون(فلافل+بادجون) رو ترجیح میدی به قرمه سبزی؟

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 

من نفهمیدم کار باهاش چجوریه؟ تبادل نظراش همه ورزشی ان؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مثل نی نی سایته؟ تبادل نظر؟ من شنیدم سایت ورزشیه

سال پیش یه عده از کاربراشون تو نی نی سایت تاپیک غیراخلاقی زدن بعد از اون به بعد دشمن شدیم

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو
من نفهمیدم کار باهاش چجوریه؟ تبادل نظراش همه ورزشی ان؟

اره ورزشی هستن بخاطر این تو نی نی سایت معروف شد کاربراش اومدن تو نی نی سایت تاپیک های غیراخلاقی میزدن میگفتن هی میایم میزنیم منتطر باشید  

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو
نی نی سایت که از دهه هشتاد فعالیت داره رو میفروشید به یه سایت دو هزاری با یه مشت کاربر های بیشعور که ...

من اصلا نمیدونم چجور سایتی هست تبادل نظر داره مثل نی نی سایت یا فقط ورزشی هست؟؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2681806/بیاید-بریم-طرفداری

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2723607/سایت-طرفداری

چن تا تاپیک قدیمی درباره سایت طرفداری