2777
2789
عنوان

سایت طرفداری😑

1052 بازدید | 14 پست

دیشب واسه کنجکاوی رفتم تو سایتشون حرف اینجا بود یه کاربر مرد بیشعور میگفت من الان یکساله که عضوم یه بچه دارم دومیم حاملم😑😑تازه شوهرمم بهم خیانت میکنه😑

بی اعتماد شدم کلا😐

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ اه حالم بهم خورد  کاش هیچوقت عضو این سایت نمیشدم

به خدا هر هرم مثل گاو میخندیدن باهم😑

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
بیاید مام بریزیم تو سایتشون فقط چاخان کنیم پس😑یه ....ازشون در بیارم کیف کنن

برید چی بگید؟!!!

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂

لینکشوبده ماهم بریم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2723560/%d9%87%d9%85%d8%b3%d8%b1%d9%85-%d9%87%d8%b1%d8%b4%d8%a8-%d9%81%db%8c%d9%84%d9%85-%d9%85%d8%a8%d8%aa%d8%b0%d9%84-%d9%85%db%8c%d8%a8%db%8c%d9%86%d9%87-%da%86%db%8c%da%a9%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d9%86%d9%85?postId=88794035دیشبم یکیشون اومده بود هر کاری کردیم عکس از دستش نذاشت 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

عجیب نیست اینجا یه کاربر مرد حامله بود بعد که دوباره برگشت سزارین کرده بود!

ما را نگاه کن که به آزادی و سفره ای خالی قانعیم،اما آنها همین را هم قبول نمی کنند.شاید برای اینکه میدانند در آزادی هیچ سفره ای خالی نمی ماند.