2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 80 پست
بچه ها شماهایی که تعجب میکنین و میگین چرا تو ایح گرونا میرید ما مسافرت نمیریم ، جای ماها نیستین من خ ...

عزیزم اتفاقا شوهرت خییلی خوبه که پایه تفریح و مسافرته میدونی چقد برا روحیه ی خودت خوبه ولی راست میگی واقعا الان وقتش نیس 

شوهرم من خیلی خوبه هاااا خیلی خداروشکر ولی اصلا اهل مسافرت نیس یعنی دو روز جای دیگه باشه دیوونه میشه من همه مسافرتامو تنهایی با مامانم میرم ولی خب با مامانم که نمیتونم برم هرجایی مجبورم فقط بریم خونه اقوام که فقط تو یه شهر فامیل داریم ما

عید ب عید باید اینقد بگم تا دو روز بریم جایی روحیه آدم داغون میشه 

کل ایام عید فقط 13 بدر خونه بود حتی روز سال تحویل عصرش رفت سرکار 

یه روز نره سرکار دیوونه میشه دور از جووونش 

ما آبادانیا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم حالا اونا که بیشتر،اذیت میشن و الان باید ناراحت باشن که جاشون تنگ و کم شده...ول،کن سخت نگیر.... ...

میدونین اخه وقتی پدرشوهر گفت هیچکس هیچی نگفت حس کردم اونام راضی نیستن ولی میخوان من لغو کنم که سر من خراب بشه 

ولی الان میبینم که واقعا برام عذابه من و شوهرم پارسال باهم مسافرت رفتیم و 6 ماه هم قهر بودیم و از هم جدا بودیم الان یه مسافرت دونفره دلم میخواد نه همچین مسافرت عذاب آوری 

میدونین اخه وقتی پدرشوهر گفت هیچکس هیچی نگفت حس کردم اونام راضی نیستن ولی میخوان من لغو کنم که سر من ...

ول،کن بابا تو با راضی،نبودن اونا چکار،داری..خواستن تعارف،نکنن......چرا دعواتون شه؟سر،چی؟؟؟هیچوقت بخاطر رفتار،احمقانه دیگران باهم دعوا نکنین .

ن ولی عید فطر باز میشه خوزستان چرا افتضاخ شده مسافر اومده؟

مسافر نمیدونم والا اخه بیرون نمیرم

ولی از وقتی بازار و پاساژا رو باز کردن مردم ریختن بیرون یهو انفجار شد 

بیسترم گفتن بخاطر مراسمات عروسی و عزاداری و اینا بوده 

خیییلی شدید شده 

قبل از این خیلی خوب بود بیشتر وقتها امارمون صفر بود یا نهایت یکی دوتا 

جدیدا 50 ب بالا روزی آبادان رو میگم 

کل خوزستان ک روزی 500 تا داره

ما آبادانیا   
ول،کن بابا تو با راضی،نبودن اونا چکار،داری..خواستن تعارف،نکنن......چرا دعواتون شه؟سر،چی؟؟؟هیچوقت بخا ...

نه قبل عید دعوا داشتیم و دادگاه و طلاق و اینا 

الان از عید آشتی کردیم و باهم زندگی می‌کنیم 

مسافر نمیدونم والا اخه بیرون نمیرم ولی از وقتی بازار و پاساژا رو باز کردن مردم ریختن بیرون یهو انفج ...

پاساژا همه بازه 

فکر میکنم بخاطر عروسی ومراسما باشه 

انشالله مردم ببینن بیان سرعقل و ی سالی عروسی و عزا رو کنسل کنن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه قبل عید دعوا داشتیم و دادگاه و طلاق و اینا  الان از عید آشتی کردیم و باهم زندگی می‌کنیم&nbs ...

خب خداروشکر.پس نزار خراب بشه الانم برین خوش بگذرونین نگران فکر و ناراحتی اونام نباش اصلا

ولی من اگه بودم میرفتم بابا همش دو ساعته چیزی نیست که سعی کن بهت خوش بگذره منم تو این شرایط زیاد اینور اونور رفتم باورکن اگه اسون بگیدی بهت خوش میگذره حالا اگ بهونه بیاری فقط خودت نری اون دوروز فقط حرص میخوری اگرم جفتتون نرید هی میخواد بگه تو فلانی تو نیومدی تو.. به نطر من برو فوقشم اه خیلی بد بود و اصلا خوش نگذشت دیگه یه بهونه داری همچین پیشنهادی و قبول نکنی