2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا به مردم شمال رحم كنيد خداشاهده ٦ ماهه پدر و مادرمو نديدم ٦ ماهه تو چخار ديواري خونم تو غربتم ...

وای عزیزم منم راضی نیستم توروخدا تاپیکو بخونین بعد نظر بذارین

البته درستش اینه که بشینی با آرامش و خوش رویی با همسرت صحبت کنی. و حتما هم بهش بگی دفعه های بعد قبل ...

مرسی عزیزم که درکم میکنی که مشکلم دقیقا چیه 

میشه یکم بیشتر راهنماییم کنید که چی بگم که فکر بد نکنه 

بچه ها شماهایی که تعجب میکنین و میگین چرا تو ایح گرونا میرید ما مسافرت نمیریم ، جای ماها نیستین من خودم از الان استرس عید فطر دارم چون عید نوروز هیچ جا نرفتیم اگه عید فطر هم بگم نریم شوهرم دیووانه میشه شماها حتما شانس اوردین شوهر عاقل دارین شوهرای ما عقلشون کار نمیکنه شوهر من عشق مسافرته الان بگم نه میگه از قبل عید تا الان هیج جا نرفتیم همه مسافرت میرن دعوا پیش میاد نگین چرا میرید چون بعضی خانمها بخاطر شوهر بیفکرشون مجبورا . وگرنه دعوا و کدورت پیش میاد شایدم طلاق . ماها مقصر نیستیم شوهرای بیعقل ما مقصرن و مارو وادار میکنن وگرنه اگه مخالفت کنیم دعوا میشه زندگیمون تلخ میشه 

خب اینجور مواقع بگو یهویی شد نمیدونم ...‌ حالا ببینیم چی میشه

ای وای ممنون دوستم این جمله، جمله نجات منه که یاد بگیرن نمیتونن منو تو عمل انجام شده قرار بدن خدا خیرت بده😘😘😘😘😘

منم همینو میگم

میگم حالا اونا که بیشتر،اذیت میشن و الان باید ناراحت باشن که جاشون تنگ و کم شده...ول،کن سخت نگیر....تا وقتز،ام خودت بهداشت رعایت کنی،نمیگیری نترس....جاها شلوغ نرو ....برو لذت ببر،بابا....منم خیلی،میترسم انا اگه موقعیت اینجوری،بود میرفتم بعد این همه وقت

خب چجوری بگم که فکر نکنن لج کردم واقعا نمیدونم چی باید بگم

عزیزم همین حرفای ک زدی کاملا منطقی هست بگو ماشین جا نداره منم بد ماشینم اذیت میشم استرس کرونا هم دارم میدونم بیام بهم خوش نمیگذره 

ما آبادانیا   
حرم باز شده؟؟؟ ای خداااا وضعیت خوزستانم افتضاحه افتضاااااح  گناه ما چیه 3 ماهه تو خونه ایم&nbs ...

ن ولی عید فطر باز میشه

خوزستان چرا افتضاخ شده مسافر اومده؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
کورنا اگه نبود خوب ۲ ساعت نشستن‌تو ماشین کجاش سخته.من بچه دهه شصتی هستم‌ما کوچک بودیم ۱۰ نفر تو پیکا ...

میدونید اخه انگار این فامیلشون خیلی خفنه شوهرم بهم گفت اون لباسو بپوش یا اون کارو کن وقتی داریم میریم بعد نمیدونن ضایع ترین کار این رفتنه تو کرونا کی 4 نفری میشینه پشت 

منه بیچاره الان ٣ ، ٤ ماهه قرنطينم فك كنم بعدا پامو که از خونه بذارم بیرون یا خونه هاي دورمون همش شد ...

😂😂😂😂الهی

من شاغلم میرم توخیابون براهمه عادی شده دیگه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
کاش مردم دست بردارن از شمان وجنوب رفتن  به خدا گناه دارن  میرن شمال به خاطر طبیعتش  ...

عزیزم مطمعنن هیچ خوش گذرانی نداریم یه مهمونی ساده هستش که شب میخوایم بمونیم