2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 80 پست
پاساژا همه بازه  فکر میکنم بخاطر عروسی ومراسما باشه  انشالله مردم ببینن بیان سرعقل و ی س ...

بازار ما از اول اسفند تعطیل شد تا 16 فروردین این حدودا برا همین آمارمون پایین بود 

الان بشدت زیاد شده خدا رحم کنه

ما آبادانیا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم الان شرایط مخالفت براتون نیست. به همسرت بگو چون تو تو جمع وافق بودی منم رو حرفت چیزی نگفتم چون نظرت برام محترم و خودت عزیزترین. اما خوشحال میشم دفعات بعد تو هم به من اینجور حسی داشته باشی. اینا رو هم با یکم مظلوم نمایی و خوش مشربی بگو نه با ناراحتی و دعوا. بعدشم برو و کاری کن به هر دو تون خوش بگذره. دیگه بستگی به اخلاق همسرت داره. 

برنامه برای تعطیلات عید فطره من چیکار میتونم کنم که ما نریم چون واقعا راضی نیستم میدونم خیلی اذیت می ...

عاطی از اول در جریان تاپیکات بودم‌.همونم که گفتم میگم مامانم تو مشهد دعات کنه.ولی نمیشه همیشه اونی بشه که ما میخوایم.شایدم خوش گذشت.از کجا معلوم‌

عاطی از اول در جریان تاپیکات بودم‌.همونم که گفتم میگم مامانم تو مشهد دعات کنه.ولی نمیشه همیشه اونی ب ...

سلام عزیزم مرسی عشقم بله یادمه😍😍😍😍😍

امیدوارم خوب پیش بره واقعا وقتی از شما راهنمایی میخوام قلبم آروم میشه 

سلام عزیزم مرسی عشقم بله یادمه😍😍😍😍😍 امیدوارم خوب پیش بره واقعا وقتی از شما راهنمایی میخوام قلب ...

آره عزیزم مثبت نگاه کن به همه چیز.به هیییییچ وجه آتو دست خانواده ی همسرت نده.نزار بهش سرکوفت بزنن و بر علیه تو پُرش کنن.تو خوبِ خوب باش و موافق.شوهرتو بکش سمت خودت و سعی کن تمام انرژیتو براش بزاری.

شوهرمنم اوایل ازدواجمون از نظر مالی خیلی به خانوادش کمکای بیجا میکرد و این منو آزار میداد.ولی حالا با صبوری دیگه قطع کرده و این کارو نمیکنه.صبور باش عاطفه و خیلی قوی.منم برات دعا میکنم که عاقبت بخیر بشید انشالله،دعای خانومای باردار قبول میشه😗😗😗😗😗

آره عزیزم مثبت نگاه کن به همه چیز.به هیییییچ وجه آتو دست خانواده ی همسرت نده.نزار بهش سرکوفت بزنن و ...

مرسی عزیزم ان شاء الله نی نی به سلامتی دنیا بیاد و صالح و نامدار باشه قربونت برم من که انقد مهربونی مواظب خودت باش توروخدا تو این کرونا 

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خب اینجور مواقع بگو یهویی شد نمیدونم ...‌ حالا ببینیم چی میشه

👌👌👌🌺🍀🌺🍀

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
بنظر منم الان شرایط مخالفت براتون نیست. به همسرت بگو چون تو تو جمع وافق بودی منم رو حرفت چیزی نگفتم ...

👌👌👌🌹🌺🍀

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️