2777
2789
من برعکسم سعی میکنم بیشتر اون زنگ بزنه منم گاهی پیام میدم  و ...

هرجور ک اول رابطه عادت دارید اونطوری ادامه بدید از اول من زنگ میزدم اونم عادت داره ک من بیشتر زنگ بزنم. ولی ن ابنک اون اصلا زنگ نزنه. ولی بیشتر من انجام میدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اخه میترسم شورش در بیاد😂

راستش من تجربه دوستی ندارم راهنمایی ات کنم🤓🧐

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
وای چه خوببببببب  خیلی لطف کردی عزیزم  اگه دوس داشتی بازم بگوووو

قربونت عزیزم ..خواهش میکنم ❤🙈

من ی کاری رو انجام دادم چند بار که نمیدونم تا چه اندازه درست بوده ..مریض که شدم حالا یکم آب و تابش رو زیاد کردم ...نگران که بشه ،تو فکر که بره ،ترس از دادنم رو داشته باش انگار به خودش میاد ...

سعی کن وقتی پیششی، مهرت رو به دلش بندازی ‌.‌..چیزی رو که بخواد یا مثلا حالا حتی چای مورد علاقه اش رو بری یکم کنجکاوی کنی ببینی چطور میخوره یا حالا هرچیزی خودت یبار واسش با سلیقه اش درست کنی ...اونوقت سری بعد به کسی غیراز تو نمیگه ...این واسه من اتفاق افتاد ...همه بودن من پیش دم و دستگاه چای بودم..گفت فلانی واسم ی چای بریز ..اون شخص حواسش نبود ...بعد نگا من کرد ..روش نشد بهم بگه ...منم پاشدم رفتم قشنگ ی لیوان تمیز اوردم ..واسش چای ریختم ..بعد از اون ماجرا کافیه من باشم ،حتی به مامانش یا خواهرش نمیگه بر میگرده رک میگه فاطمه جان لطفا میشه فلان چیز رو بیاری؟🙈😁( بنظرم این خیلی خوبه و آدم قند تو دلش اب میشع)

ی چیز دیگه ...حالا شاید بگی وایی این دختره چفدر حرفاش بچگونه اس و اینا .😁اما من میگم که باید واسش خاطره بسازی ‌.‌..خاطره کوچیک ..ما بیرون بودیم تو روستا ..بعد داشتم در مورد بچه گربه صحبت میکردم ..منو خودش بودیم و خالم که مجرده .‌.یهو برگشتم گفتم وایی جوجه گربه هارو دیدی؟ 

بعد دوتاشون گفتن فاطمه جوجه گربه؟😁🐣

خوب بعد از اون هر موقعه اسم جوجه میاد یا گربه نگام میکنه میخنده ...چیزایی اینطور خیلی باارزشه...

یا اهنگ مورد علاقه اش بدونی چیه وقتی حالش گرفته اونو بذاری قشنگ سرحال میاد ...

حالا یا خالم حالش بد بود منم چرت و پرت میگفتم میدونم که با حرفام حالش خوب میشد..نگو طرف پیشش بودصدا هم رو بلندگو ...یهو من گفتم بعععععععع ...بعد صدا خودش امد گفت بععععع🐐😁

اینم ی چیز دیگه ..حالا یا حواسم نبود از بیرون آمدم خودش تو اتاق بود داشتم آواز میخوندم خونه مادر بزرگه و فلان ...یهو برگشتم دیدم پشت سرمه ادامه آواز رو خوند😁

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡