قربونت ..ببین عزیزم..من خودمم الان ی همچین چیزیم ...تو رابطه ام اما طرف مقابلم بهم رک نگفت دوستت دارم بیشتر اثبات کرد ..حالا یا ناراحت بودم ،یا غیرتی میشد ،یا هرجا بودیم دنبالم میگشت ،و....واسه همین یهو خوره میوفته به جونم که نکنه توهمه🙄🤦🏻♀️😥
خوب ببین عزیزم ،وقتی میدونی حالش بده ،خسته اس ،حالا نمیدونم هر چیزی ..قشنگ پیام بده اگه میگی عزیزم و اینا بگو سلام عزیزم..خوبی؟؟ حالت بهتره؟نگرانم..
یا اگه با دوستات میری بیرون پیام بده بهش بگو من با دوستامم..دلم میخواست تو هم بودی ...یا مثلا بگو داشتم فلان چیز رو میخوردم یاد تو افتادم میدونستم خیلی دوس داری ....اینطور نشون میدی واست مهمه ...البته این رفتارت نباید خیلی باشه و متداوم چون طرف خیلی فاز برمیداره و این حرفا ...به اندازه ...
بعد وقتی پیششی آرایش کن خیلی شیک عطر بزن لباس مرتب بپوش و اینا ..من خودم نمیدونم درسته یا نه ..اما کلا من تک دخترم نو فامیل و پسرا ک جمع میشن مثلا تو خونه میرم تو اتاق ...حالا اینطور متوجه شدم وقتی من اون اتاقم چند بار میاد پیشم و از دور نگام میکنه و اینا ...منظورم اینکه تو جمع همیشه پیشش نباش..( البته اگه نامزدت و همسرت نیست پیشش نباش .من پسرعمو بابامه)
اینطور با دست پس روی با پا پیش کشیدی ...سیاست🤩😎😁
بازم هست اما دستم درد گرفت از تایپ کردن🙈🙁