2777
2789
مودب باشی ..اینکه میگن دیر جواب بدی ارزش تو میفهمه وو اینا بنظرم غلطه... ی دختر خانم باش ...خانمانه ...

چه خوب توضیح دادی

من ۳ ساله توی این رابطم 

خیلی همو دیدیم

ولی الان بنا به شرایطی دوریم چند ماهه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میدونم منم منظورم همینه که توی پیام و زنگ چیا باشه بهتره؟

آهان حالا بهتر شد...

نمیدونم😁😂

حتما باید عاشقانه و فدایت شوم باشه دیگه... طبیعتا!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
من با فاصله ای خیلی خیلی بیشترررررر  دو کشور مختلف😬

اوه . بستگی ب گرمی بینتون داره ن فاصله

من ۵ ساله با یکی دوستم رابطمون خیلی خوبه زیاد همو نمیبینیم ولی هوای همو داریم مواظب حرمت بینمون هستیم 

سعی میکنم شاد باشم . چون اگ ادم افسرده و غرغرو باشی یا بدگو و ... کسی دلش نمخاد میشت بشینه یا باهات هم کلام باه

واس همین همیه شادم غمگبن هم میشم  مظلوم میشم خودش میفهمه ن اینک هی اه بکشم و فلان

زبون مبریزم باعث خندش میشم

اعتمادم مهم ترین چیزه . من خیلی اعتماد دارم بهش اونم همینطور حتی اولا حقوقشو مبداد من پس انداز کنم 

یا بعضی وقتا بی پول میموند ب اولین کسی ک میگف من بودم متم همین طور چیزی نیاز داشته باشم اول ب خودش میگم

پس حرمت و صمبمیت و احترام بهترین چیز براب حفظ رابس

اوه . بستگی ب گرمی بینتون داره ن فاصله من ۵ ساله با یکی دوستم رابطمون خیلی خوبه زیاد همو نمیبینیم و ...

چه خوب مرسی که گفتی 

میتونم بپرسم شما چرا ازدواج نمیکنید؟

و اینکه چند سالتونه؟

اوه . بستگی ب گرمی بینتون داره ن فاصله من ۵ ساله با یکی دوستم رابطمون خیلی خوبه زیاد همو نمیبینیم و ...

بیشتر هم من زنگ میزنم جوری ک زنگ نزنم نگران میش و زنگ میزنه. هر اتفاقیم بیافته بدونم ریسک خطرناکی هم میکنه باز پایشم اونم همینطور.

چه خوب توضیح دادی من ۳ ساله توی این رابطم  خیلی همو دیدیم ولی الان بنا به شرایطی دوریم چند م ...

قربونت ..ببین عزیزم..من خودمم الان ی همچین چیزیم ...تو رابطه ام اما طرف مقابلم بهم رک نگفت دوستت دارم بیشتر اثبات کرد ..حالا یا ناراحت بودم ،یا غیرتی میشد ،یا هرجا بودیم دنبالم میگشت ،و....واسه همین یهو خوره میوفته به جونم که نکنه توهمه🙄🤦🏻‍♀️😥

خوب ببین عزیزم ،وقتی میدونی حالش بده ،خسته اس ،حالا نمیدونم هر چیزی ..قشنگ پیام بده اگه میگی عزیزم و اینا بگو سلام عزیزم..خوبی؟؟ حالت بهتره؟نگرانم..

یا اگه با دوستات میری بیرون پیام بده بهش بگو من با دوستامم..دلم میخواست تو هم بودی ...یا مثلا بگو داشتم فلان چیز رو میخوردم یاد تو افتادم میدونستم خیلی دوس داری ....اینطور نشون میدی واست مهمه ...البته این رفتارت نباید خیلی باشه و متداوم چون طرف خیلی فاز برمیداره و این حرفا ...به اندازه ‌...

بعد وقتی پیششی آرایش کن خیلی شیک عطر بزن لباس مرتب بپوش و اینا ..من خودم نمیدونم درسته یا نه ..اما کلا من تک دخترم نو فامیل و پسرا ک جمع میشن مثلا تو خونه میرم تو اتاق ...حالا اینطور متوجه شدم وقتی من اون اتاقم چند بار میاد پیشم و از دور نگام میکنه و اینا ...منظورم اینکه تو جمع همیشه پیشش نباش..( البته اگه نامزدت و همسرت نیست پیشش نباش .من پسرعمو بابامه) 

اینطور با دست پس روی با پا پیش کشیدی ...سیاست🤩😎😁

بازم هست اما دستم درد گرفت از تایپ کردن🙈🙁

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
چه خوب مرسی که گفتی  میتونم بپرسم شما چرا ازدواج نمیکنید؟ و اینکه چند سالتونه؟

من دارم ۲۰ میشم اون ۲۱ 

بخاطر کار دو سال پبش با مادرم صحبت کرد مادرمم گفت تنها مشکل من کاره شغل مناسب داشته باش بعد بیا سراغ دخترم

دوتامونم دانشجوییم . اونم بخاطر درسش نمتونه مدام بره سرکار . تا درسش تموم بشه شغلش ردیف بشه صبر میکنم خودمم اینجوری راحت ترم اخه خیلی هوایی میشم میترسم درسو ول کنم. تموم بشه بهتره تا اینک وسطای درس نامزد بشم