حلماگلي مدیر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 799 عنوان لایه بردار خوب | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست دوستان یه کرم لایه بردار خوب واسه پوست میشه معرفی کنید ،یه کرمی که خوب باشه 1399/02/27 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banohelen عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1187 وای من این پمادو تازه خریدم کلا ی شب زدم پوسته ریزی شدید داره نتونستم بزنم گذاشتمش کنار اشکال نداره بابا مگه در کنارش مرطوب کننده نمیزنی؟ سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
ویداجووووووووونی عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 اره خیلی شب تا شب میزنم صب با پن میشورم بیرون میری معلوم میشع صورت ادم پوسته پوسته میشه میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
ویداجووووووووونی عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 اشکال نداره بابا مگه در کنارش مرطوب کننده نمیزنی؟ چرا میزنم مرطوب کننده هم بزنی بری بیرون معلوم میشه میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
banohelen عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1187 بیرون میری معلوم میشع صورت ادم پوسته پوسته میشه بیرون رفتنی مرطوب کننده میزنم بعدشم این روزا خیلی کم میرم بیرون منکه مشکلی ندارم سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
حلماگلي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 799 اگر چونه و دور چونه باشه باید ازمایش هورمونی بدی بین رو گونه هم هست اما خودمم دیروز داشتم فکر می کردم برم یه آزمایش بدم
ویداجووووووووونی عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 بیرون رفتنی مرطوب کننده میزنم بعدشم این روزا خیلی کم میرم بیرون منکه مشکلی ندارم الان چندوقته میزنی؟پوسته ریزیش تاکی ادامه داره؟ میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
ویداجووووووووونی عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 پماد ضدلک سراغ ندارین؟ میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
banohelen عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1187 الان چندوقته میزنی؟پوسته ریزیش تاکی ادامه داره؟ دوهفتس میزنمتاحالا که همش پوسته ریزی داشتم سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
ویداجووووووووونی عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 دوهفتس میزنم تاحالا که همش پوسته ریزی داشتم کاش پوسته ریزی نداشت اینجوری عالی میشد میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
حلماگلي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 799 کاش پوسته ریزی نداشت اینجوری عالی میشد لایه بردار پوسته ریزی داره
نsیm عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 4206 منم خیلی جوش می زنم ینی مییشه یه روزی از دستشون راحت بشم😢😢 هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
ویداجووووووووونی عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 لایه بردار پوسته ریزی داره اره میدونم میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
نsیm عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 4206 کاش پوسته ریزی نداشت اینجوری عالی میشد خوب پوسته ریزی باید داشته باشه پوست داره ترمیم میشه و پوست قبلی کم کم میره.حالا قیمتش چنده هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
ویداجووووووووونی عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 خوب پوسته ریزی باید داشته باشه پوست داره ترمیم میشه و پوست قبلی کم کم میره.حالا قیمتش چنده من ی هفته پیش خریدم ۶۰تومن میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
نsیm عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 4206 من ی هفته پیش خریدم ۶۰تومن تاثیر داشته تو این یک هفته؟برای جای جوش و اینا فقط تاثیر داره؟ هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش