2777
2789
اره بخدا اصلا دلم نمیاد همچین چیزی ازش بخام.تلویزیون و یخچال و لباسشویی وگاز پای همسرمه یسری خورده ر ...

همسر من هیچ کدوم از اینا رو نخرید گفتن نداریم شایدم داشتن به ما رسیدن گفتن نداریم اگه به شوهرم بود میخرید مادرش نذاشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما طلا نخریدیم شاید نقره بخریم ولی خونه نگرفتیم چون من وقتی دیدم کرونا هس نذاشتم خون بگیرن معمولا خو ...

ما شهرمون کوچیکه خونه سخت پیدا میشه مخصوصا شرایط ما. چون من دانشجوام از شنبه تا چهارشنبه نیستم این طرفم آشنا بود خونه رو گرفتیم ولی قراره از خرداد اجاره بدیم. خدا کنه بعد ماه رمضون بشه عروسی گرفت

همسر من هیچ کدوم از اینا رو نخرید گفتن نداریم شایدم داشتن به ما رسیدن گفتن نداریم اگه به شوهرم بود م ...

همسر منم نداشت واقعا با قرض و وام خرید همرو هنوزم کلی قسط داریم اما خب ادمی نیس زیر قولش بزنه زمان خاستگاری اینا تعیین شده بود و همرو خرید البته بگم منم خیلی کنار اومدم از هرچیزی شاید ارزون ترینشو ورداشتم

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
شغل همسرتون چیه

مهندس ی شرکت خصوصیه ولی یک ماه قبل خاستگاری رفت سرکار و ب تمام معنا بی پول بودیم  و الانم هنوز همینه اما خداروشکر میکنم با تلاش گلیم خودمونو از اب بیرون میکشیم منم سخت نگرفتم هیچوقت

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁