2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه دارین؟پس عروسی چی میندازین گردنتون؟

بله اما خونمون يكم تعميرات نياز داره

سرويس نقره و مشابه طلا🤗

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......
نخریدم و با گرمی ۷۰۰ تومن دیگه نمیتونمم بخرم بجاش سرویس نقره میخام بخرم

واقعا تو این گرونی دیگه هیچ کس نمیتونه طلا بخره .از وسایلای خونه همسرتون چند قلم میخره؟

من مرداد عروسیمه خدا کنه تا اون موقع بره... من سرویسمو قبل گرونی مادر شوهرم اینا خریدن هیچ من نرفتم برا خریدش گفتن ما خجالت میکشیم پولمون کمه تورم ببریم. دستبندش رو بدل خریدن چون پولشون نرسید. شما میخاید عروسیتون چه کنيد☹️☹️ما خونمونم گرفتیم😟

من مرداد عروسیمه خدا کنه تا اون موقع بره... من سرویسمو قبل گرونی مادر شوهرم اینا خریدن هیچ من نرفتم ...

ما طلا نخریدیم شاید نقره بخریم ولی خونه نگرفتیم چون من وقتی دیدم کرونا هس نذاشتم خون بگیرن معمولا خونه رو دو ماه مونده به عروسی میگیرن

واقعا تو این گرونی دیگه هیچ کس نمیتونه طلا بخره .از وسایلای خونه همسرتون چند قلم میخره؟

اره بخدا اصلا دلم نمیاد همچین چیزی ازش بخام.تلویزیون و یخچال و لباسشویی وگاز پای همسرمه یسری خورده ریزام هست مثل میز تلویزیون و جاکفشی و اینه کنسول و اینا

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁