2777
2789
افرین عالیع اررادت سخته ها اما بعدش حس خوبیه

وقتی زایمان کردم وزنم87 بود. بعد هی برا شیر گفتن بخور بخور شدم 92. واقعا شیر نداشتم فقط خودم چاق میشدم. منم دیگه رژیم شروع کردم. خجالت میکشیدم از خونه برم بیرون. خجالت میکشیدم برم لباس بخرم...... سخت فقط روزای چاقی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچیی. مثلا کالری ی پیتزا پپرونی 1000 تا. من کالری مجازم 1200 بود. صبح ی لیوان شیر میخورم با خرما می ...

منم سی کیلو اظافه دارم درروز چندکالری باید بخورم که مثلا توشش ماه کمش کنم؟

کرفس واسه وزن هدف اشتراک میگیره نمیتونم بخرم تومیدونی؟

خدایا آن ده که آن به 
وقتی زایمان کردم وزنم87 بود. بعد هی برا شیر گفتن بخور بخور شدم 92. واقعا شیر نداشتم فقط خودم چاق میش ...

باتمام وجودم درکت میکنم حس حال اون موقعتو منم بعد زایمانم شدم 85بعد سه سال نتونستم کم کنم فقط من  کلی پول دکتر دارو دادم و بدنمو مثل موش آزمایشگاهی کردم.

کلا آدم ناامیدم زود فراموش میکنم رژیم و انگیزمو یبار تاپنج کیلو کم کردم ولی بعدش ولش کردم

خدایا آن ده که آن به 
باتمام وجودم درکت میکنم حس حال اون موقعتو منم بعد زایمانم شدم 85بعد سه سال نتونستم کم کنم فقط من &nb ...

من یک سالگی دخترم وزن قبل بارداری بودم. یعنی داشتم دق میکردم. الان حاضرم بمیرم. فقط دوباره چاق نشم. وحشتناک بووود

بین 1200 تا نهایت 1400 بخور. حتمااا 300 تا ورزش کن. من مانکن داشتم. کرفس بلد نیستم

خب الان چندوقته من بعضی وقتا میرم کالری هامو توش مینویسم به هزار تا نمیرسه واقعا ولی کم نمیکنم

کلا سوخت وسازم خیلی پایینه 

خدایا آن ده که آن به 
احتمالا ی جای کار اشتباه میکنی. درست حساب نمیکنی. ریز خوار داری. تحرک نداری 

شما تومانکن سکه میخریدی هرماه؟چطوریه کار باهاش من الان دانلودش کردم میگه واسه وزن هدفت سکه بخر 

خدایا آن ده که آن به