2777
2789
کالری شمار دقیقا چ کمکی ب ادم میکنه؟؟جز شمار کالری؟؟؟فقد میگ فلان غذااتقد کالری داره حالا کسی بخاد ب ...

بحث همون اراده ست. اگه قراره بخوری پس نباید کالری شماری کنی. کالری شماری کمک میکنه همه چی بخوری ولی تو محدوده مجاز. بدن آدم سطل نیست که هی بریزی توش.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیمم داشتی؟؟مثلا چیزیو حذف کردی؟؟؟برگشت نداشتی ب وزن اولیه؟؟؟الان کلا میل نداری یامیل داری اما جلوی ...

کالری شماری ی نوع رژیم. برو سرچ کن. از آبان ثبیت شروع کردم با وزن 64 الان وزنم 60. معدم جمع شده. بخوام بخورم نمیتونم حالت تهوع میگیرم. اندازه نیاز بدنم میخورم 

بحث همون اراده ست. اگه قراره بخوری پس نباید کالری شماری کنی. کالری شماری کمک میکنه همه چی بخوری ولی ...

اره درسته !پس کالری شمار چیز. خاصی نیست همون اراده مهمه ... من قدم 153 وزنم 50 بنظرت خوبم یا لاغر کنم اینجور بگم ریزه میزه خستم اما اگ چاق بشم خیلی بد میشم یشری تابستون بود دانشگاه نبود هی میخوردم وزنم شد 54 ک برای عقدم لاغر کردم 50 شدم بنظرت الا خوبم؟

من هشتادپنج😔

اسی من منتظر بودم ارادم زیاد شه که رژیم بگیرم هرروز لایکم کن تا همراهت بشم من۷۰کیلوام میخوام بشم ۶۰

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
اره درسته !پس کالری شمار چیز. خاصی نیست همون اراده مهمه ... من قدم 153 وزنم 50 بنظرت خوبم یا لاغر کن ...

بببین مهم سایز. من الان قدم 165 وزنم 60. سایز 38.  بدنم واقعا فرمش قشنگ شده. حتی خیلیا میگن کمتر از 60 کیلو بهت میخوره. اما یکی میشناسم با همین قد و وزن سایزش 42. شکم و پهلو داره..... فقط سایز مهم. اگه شکم و پهلو و چربی کمر و رون  بازو بزرگ نداری. پس متناسبی. 

چ خوب!ن درکل چیزیو حذف نکردی مثثلا برنج نان نمیدونم هرچی

هیچیی. مثلا کالری ی پیتزا پپرونی 1000 تا. من کالری مجازم 1200 بود. صبح ی لیوان شیر میخورم با خرما میشد 150 کالری. ناهار ی نصف پیتزا. شام نصف دیگه اش.... تازه من فست فود خور قهارم. 

فقططططط شکر مصنوعی حذف کردم. شیرینی. شکلات..... چون شکر دشمن پوست صورت