2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

117 بازدید | 14 پست

جلسه ی اخره شیمی درمانی مامانمه روحیه ش خیلی خراب با شوهرم کمی بردیمش باغ بگرده حالا یهو کمرش گرفت درد داره قبلشم شکم درد گرفت ولی خوب شد  همه شم تقصیر من بود کاش نمی بردیمش😭😭

هر چقدر میخام کارا خوب پیش بره بدترش میکنم تو روخدا بگین من چیکار کنم ؟کمی پماد پیروکسیلام کمرش زدم 

دعا کنین خوب شه همه ش گریه میکنم تو خلوت میگم تقصیر من بود بردمش بیرون

عزیز دلم ان شاالله خوب میشه بجای گریه کردن براش امشب دعا کن

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم آوردم دیگه تازه یه کم خوب شده بود

خدا بزرگه توکل کن به خودش .درکت میکنم .یکم قران بخون ارامش میگیری

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
زدم خوب نشد رگ به رگ شده فک کنم نمیدونم چیکار کنم😭

پماد روزدی تافردا صبر کن قطعا بهتر میشه..اگه میشه یه چسب بزن.‌‌من سخت ترین کمر دردهام رو با پمادیا چسب اروم میکنم نگرانی وگریه شما براشون سودی نداره بجز خراب کردن روحیشون

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
ایشالا تموم بشه دوره درمانش حالش بهتر میشه فقط چیزای مقوی بهش بده الان بدنش ضعیف شده

حواسم بهش هست  نمیذارم اصلا برا خودش آبم بیاره نمیدونم چه کاری بود بردمش بیرون 

تازه یه کم امروز خوب شده بود کمی قرار بود برم خونه ی خودم اونیکی آبحیام بیان سر بزنن