2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 121 پست
بعد بارداریت زود زود میری دسشویی یانه؟ ترشحات بارداریت زیاده یاکم؟ تخمدان چپ دردمیکنه یا راست مخصو ...

نه 

اوایل ک خیلی کم بود الان ک رفتم ماه شش یکم بیشتر شده 

هیچکدوم درد نمیکنه 😅

گرمایی تر شدم

برا منم میشه بگی عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۴ سال و نیم هستم اخرین پریودی ۱۵ دی ۱۳۹۸.مال منو بگو لطفا نتم تموم میشه

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
30سالمه  آخرین پریودیم 5بهمن  1368/7/4

عزیزم سلام منو یادته؟؟ گفتیم شوهرامون اخلاقاشون بعضیاش مث همه جفتمونم سختی کشیده بودیم ؟؟ بعد‌گفتی چندبار سقط داشتی و غلظت خون داری؟ بسلااااامتیییییی باردار شدی؟؟؟😍😍😍

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
بعد بارداریت زود زود میری دسشویی یانه؟ ترشحات بارداریت زیاده یاکم؟ تخمدان چپ دردمیکنه یا راست مخصو ...

بله

زیاده

راست

سرمایی تر

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

تولد خودم ۲۳ خرداد ۷۱

تاریخ اخرین مریود ۱۰ بهمن ۹۸

الان ۱۶ هفته ام 

ان تی بهم نگفت جنسیتو منتظرم برم اونومالی 

میشه بگی جنسیتو

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 

مث قبل ولی شاید یه هفته تکرر ادرار ذاشتم

اوایل ترشح زیاد بود و الان کم

دوتا تخمدان تیر می‌کشید ولی همش حس میکنم بچه سمت چپه

الان کمی سرمایی تر شدم

عزیزم سلام منو یادته؟؟ گفتیم شوهرامون اخلاقاشون بعضیاش مث همه جفتمونم سختی کشیده بودیم ؟؟ بعد‌گفتی چ ...

سلام گلم باردارم ولی مشکوک به سندروم دان 3روز دیگه غربالگری دوم انجام میدم اگه مشکل داشته باشه آمینو سنتز میکنم اگه بازم مشکل داشته باشه سقط 

امان از این شوهرا.شوهر من الان دوماه ونیم رفته شکایت کردم ازش خرجا بچه به گردن من افتاده

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
سلام گلم باردارم ولی مشکوک به سندروم دان 3روز دیگه غربالگری دوم انجام میدم اگه مشکل داشته باشه آمینو ...

ن بابااا نگران نباش گلم هیچیش نیس نی نی سااالمه مطمعن باش😍خیلیا رو گفتن ریسک بالا ولی تو سلفری و امینو مشخص شده سالمن دلتو بسپار بخدا 

ای وااای😭😭کجااا رفته اخه تو این وضع؟؟ میدونس تو بارداری و رفته؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
ن بابااا نگران نباش گلم هیچیش نیس نی نی سااالمه مطمعن باش😍خیلیا رو گفتن ریسک بالا ولی تو سلفری و ام ...

سپردم دست خدا هرچی صلاح همون بشه 

آره میدونست باردارم سر کرایه خونه بحث مون شد کار نمی کرد گفتم برو با ماشین کار کن عرضه نداشت یکسره تو خونه بود سر موعد کرایه آقا از پیش خود رفته از مستاجر خودم کرایه گرفته تو کشو 500.600تومن برداشته با کارت یارانه ها رفته که رفته 

ن بابااا نگران نباش گلم هیچیش نیس نی نی سااالمه مطمعن باش😍خیلیا رو گفتن ریسک بالا ولی تو سلفری و ام ...

ار اسم 2000شناختمت .الهی بگردم ایشالا که خدا دل ت روشن کنه یک بچه سالم تو بغل ت داشته باشی از ته ته ته دلم دعا میکنم برات