2789
عنوان

دوست پسر

449 بازدید | 38 پست

لطفا جواب بدید کیا با دوست پسرشون ازدواج کردن ؟؟ آیا توی زندگیشون موفقن؟؟ بعداز ازدواج هم هنوز اون عشق و علاقه قبل رو دارن ؟؟؟ دوستان سو تفاهم نشه من خودم دوست پسر ندارم و با ازدواج  با دوست پسر مخالفم فقط دوست داشتم نظراتتون رو بدونم ،🤗

من. 

علاقمون بیشترم شده. از زندگیمم ب شدت راضیم. خدارشکر 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره با دوس پسرم ازدواج کردم بعد ازدواج شد یه آدم دیگه ای... نکه بزنه تو سرم ک دوست بودیم ازین حرفا ها نه ولی یه شخصیت دیگه پیدا کرد الانم میخوام جدا بشم چون من خیلی ناز نازی ام و تحمل ندارم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

من یکی رو میشناسم الان زندگیشون جهنمه و اوایل عاشقونه تر از اینا تو دنیا نبود 

با یه دختر 6ساله دارن طلاق میگیرن 

البته همه مث هم نیستن زوج خوشبختم هست

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                

من من الانم نامزدیم خداروشکرهمه چیم عالیه😍😍😍😍

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

من🤚🏻

و بله موفقم خدارشكر

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

برای همه نمیشه نسخه یکسان چید هیچکس مثل یکی دیگه نیست زندگیش

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

۲ساله ازدواج کردم و راضیم بهترازقبل و مهربون تراز قبل

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
من  اره خداروشکر به شدت راضیم یه ذره از علاقمون کم نشده بلکه بیشترم شده هزاربارم برمیگشتم عقب ...

چن سال باهم بودین .رابطتتون چطور بود؟منظورم اینه زیاد همو میدید توی دوستی؟

من  تنها مشکلم با دوستی قبل ازدواج همین رابطه خواستن طرفه حالا نه اونطور ولی در حد لبو اینام بدم میاد حس میکنم سو استفاده اس..

درخواست دوستی ندید چون قبول نمیکنم..حتی شما دوست عزیز!!!!!!