2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 38 پست

اصلا نمیشه به صورت کلی گفت 

همه چیز به خود آدم بستگی داره

توی این نوع هم ازدواج موفق هست هم ناموفق

درست مثل سنتی

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

ممکنه با دوس پسرت ازدواج کنی و بدبخت بشی ممکنم هست خوشبخت بشی خودتی که تعیین میکنی تو زندگیت که چی میشی....

خداحافظ نی نی سایت .....🚶‍♀️🚶‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️لغو کاربری نمیزنم ولی این کاربری متروکه اس🏚🏚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مثلا اگه الان اینجا یه نفربگه خوشبختم همه خوشبخت میشن؟ یااگه یه نفربگه بادوست پسر ازدواج نکنید من ک ...

خوب چه ایرادی داره نظر دیگران رو بدونیم که تجربه دارن اعصاب نداری هاااااا،😐

چن سال باهم بودین .رابطتتون چطور بود؟منظورم اینه زیاد همو میدید توی دوستی؟

ما از بچگی دوست بودیم

۱۵ سالم بود اره باهم بزرگ شدیم

چند ماه اول رابطمون مثل دوتا دوست خوب بودیم فارغ از جنسیت ولی کم کم بهم علاقه مند شدیم و رابطمون عاشقانه شد همو زیاد میدیدیم تقریبا یادمه تو تک تک کوچه های شهر باهاش خاطره دارم 

کلاسامو که میرفتم میومد دنبالم سنمونم نزدیک به هم بود کلی معلم مشترک داشتیم تو یه فاز بودیم خیلی بهم نزدیک بودیم خونوادش کاملا خبر داشتن با همشون ارتباط داشتم از همون دوران دوستی ولی خونواده من نمیدونستن چون حساس بودن

تقریبا میشه گفت ۴ سال دوست بودیم الانم نامزدیم

💏"You & me 💕make a wonderful "We
بعد چطوری با دوست پسراتون اشنا شدید؟اخه دوستی تو خیابون ک یجوریه

بلاخره باید از یه جایی جرقه ی آشنایی زده بشه

بعدش مهمه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
ما از بچگی دوست بودیم ۱۵ سالم بود اره باهم بزرگ شدیم چند ماه اول رابطمون مثل دوتا دوست خوب بود فار ...

رابطه در حد بوس و بغل داشتید تو دوستی؟ 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
ما از بچگی دوست بودیم ۱۵ سالم بود اره باهم بزرگ شدیم چند ماه اول رابطمون مثل دوتا دوست خوب بود فار ...

چه خوب چه عاشقانه

خداحافظ نی نی سایت .....🚶‍♀️🚶‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️لغو کاربری نمیزنم ولی این کاربری متروکه اس🏚🏚