2821
2789
عنوان

نماز توبه

1572 بازدید | 7 پست

ابتدا غسل کنید. و بعد دو تا دو رکعتی بخوانید با این تفاوت که در هر رکعت بعد از حمد سه مرتبه سوره­ ی توحید، یک مرتبه سوره­ ی فلق و یک مرتبه سوره­ ی ناس بخواند. بعد از تمام شدنِ نماز، هفتاد بار استغفارکرده و بعد بگویید: «لا حَولَ وَ لا قُوَّهَ إلّا بِالله العَلِیِّ العَظیمِ»  سپس بگویید:

«یا عَزیزُ یا غَفّارُ  إغفِر لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُـوبَ جَمیعِ المؤمِنینَ وَ المُؤمِناتِ فَإنَّهُ لا یَغفِرُ الذُّنوبَ إلّا أنتَ» 

ای خدای عزیز و ای خدایی که بسیار آمرزنده هستی! گناهان من و گناهان همه­ ی مردان و زنان مؤمن را بیامرز، چرا که کسی جز تو آمرزنده­ ی گناهان نیست»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام منم خوندم .این نماز توبه هرموقع میشه خوند مثلا امشب میتونم بخونیم شنیدم نماز توبه را در ماه ذی قعده یکشنبه ها هفته ای یکبارمیتونید بخونید درسته...منم شنیدم ..آخه من درآن ماه هفته ای یکبار تا ماه تمام بشود میخونم....لطف میکنید بهم راهنمایی کنید..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام منم خوندم .این نماز توبه هرموقع میشه خوند مثلا امشب میتونم بخونیم شنیدم نماز توبه را در ماه ذی ...

والا من جایی نشنیدم

ولی هروقت دلمون خواس میشه خوند...چون توبه هستش

و ماه ذی القعده سالی یک باره..ما که نمیتونیم تا سال دیگه صبر کنیم برای توبه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز