سلام من بعد یک بار سقط تو ۸هفته بخاطر پوچ بودن بعد ۵ ماه دوباره باردار شدم تا ۴ماه خونریزی داشتم ک بعدش خدارو شکر خوب شد تا ماه هفتم همه چیز خوب بود اما ی روز احساس کردم ک بچه تکون نمیخوره رفتم بیمارستان و گفتن بچه مرده جدای از غصه زیادی ک میخورم میخام کسایی ک همچین اتفاقی براش افتاده چیکار کردن ک دوباره باردار شدن و چقدر صبر کنم و دوباره اقدام کنم و قبل بارداری چه آزمایشایی رو انجام بدم و اینکه دکتر خوب تو تهران سراغ دارید ممنون میشم کمک ی مادر داغ دیده کنید دوست دارم اگه خدا بخاد هرچه زود تر باردار بشم مزه مادر شدن رو بچشم😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خوبید. .منم تازه یک ماه پسرم تو شکمم مرده. .طبیعی زایمان کردم. .میشه بیاین باهم باشیم برای بارداری بعدی. .چون همدیگه رو میفهمیم میتونیم کمک کنیم به هم
خداروشكر انشاالله سريع تر هفته هاتو بگذروني و پسرگلتو سالم بغل بگيري ... براي منم دعا كن من چ ...
ان شاالله خدا هر وقت صلاح بدونه بهت میده و دامنتو سبز میکنه شمام بعد ۶ماه اقدام کن تو خصوصی بیا من از ی سری چیزا استفاده کردم ک زودتر باردار شدم تا بگم بهتون فقط اگه تونستی برامون دعا کن عزیزم محتاج دعام....