2789
عنوان

مرده زایی

1586 بازدید | 44 پست

سلام من بعد یک بار سقط تو ۸هفته بخاطر پوچ بودن بعد ۵ ماه دوباره باردار شدم تا ۴ماه خونریزی داشتم ک بعدش خدارو شکر خوب شد تا ماه هفتم همه چیز خوب بود اما ی روز احساس کردم ک بچه تکون نمیخوره رفتم بیمارستان و گفتن بچه مرده جدای از غصه زیادی ک میخورم میخام کسایی ک همچین اتفاقی براش افتاده چیکار کردن ک دوباره باردار شدن و چقدر صبر کنم و دوباره اقدام کنم و قبل بارداری چه آزمایشایی رو انجام بدم و اینکه دکتر خوب تو تهران سراغ دارید ممنون میشم کمک ی مادر داغ دیده کنید دوست دارم اگه خدا بخاد هرچه زود تر باردار بشم مزه مادر شدن رو بچشم😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم

انشالله خدا زود دامنتو سبز کنه و بچت سالم و سلامت بیاد بغلت

برای بارداری هم اگه سزارین شدی حداقل ۶ ماه باید صبر کنی تا رحمت و برشش ترمیم شه بعد اقدام کنی

تو این مدت هم حسابی خودتو تقویت کن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
شما تو چه مرحله ای هستید راضی هستین از نظر هزینه چطوره اونجا و اینکه راحت نوبت میدن؟

۸ماه باید تحت درمان وآزمایش واینا باشی بدش انشالا مشگلت پیداشدمیری اقدام هزینه ش یکم بالاس من الان باردارم عزیزم استراحتم سرکلاژم کردم راضیم دعاکن تا۳۸هفته برسم

دکتر نسیم سنجری.در رابطه با زایایی تجربه عینی دیدم ازش ولی درباره نازایی نمیدونم. چرا انقدر با عجله ...

وقتی ی چیزی رو نداری حریص تر میشی تنها چیزی ک میتونه آرومم کنه پر کردن جای خالیشه