2789
عنوان

مرده زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 44 پست
انشاالله توکل بخدا . عکس رنگی گرفتی از رحمت؟! من اینجا زیاد راجع ب بارداری خوندم ی پا دکتر شدم خود ...

تو سونو دکتره گف رحمت با اینکه دو شاخه اما مثل رحم ی معلومیه ک داره رشد میکنه اما بازم باشه عکس رنگی هم میگیرم

تو سونو دکتره گف رحمت با اینکه دو شاخه اما مثل رحم ی معلومیه ک داره رشد میکنه اما بازم باشه عکس رنگی ...

انشاالله از بلا دور باشی .آره ضرر نمیکنی حداقلش خیال خودت راحته دفعه بعدم بگو سرکلاژت کنن بهتره خیالت راحت تر باشه.فقط سریع اقدام نکن بذار یک سالی بگذره سنی نداری عجله نکن دنبال دکتر خوب باش فقط .دلم روشنه برات دفعه بعد مادر میشی انشاالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازاول تاحالا شاید ۲۰میلیون خرج کردیم شایدم بیشتر

۲۰میلیون بیشترشده چون ماهی دوتومن داروهام وسونوآزمایشم میشد توبارداری قبل بارداریم ازآزمایش ژنتیک که ۴تومن شدگرفته تاانواع واقسام آزمایش خوردوریز

آيلين جان شما باردار شدي؟ منم پسرم چند روز به اومدنش تو شكمم فوت شد ميخواستم ببينم شما چيكار كردي ...

آره عزیزم الان تو هفته ۲۵ هستم دعا کن برامون ان شاالله سالم و سلامت بدنیا بیاد

آره عزیزم الان تو هفته ۲۵ هستم دعا کن برامون ان شاالله سالم و سلامت بدنیا بیاد

مباركت باشه عزيزم بسلامتي انشاالله برات دعا ميكنم يه بچه تپل و سالم و خوشگل بدنيا بياري راستي دختره يا پسر؟؟

ميشه يكم برام توضيح بدي قبليت سزارين بودي يا طبيعي؟

چقدر صبر كردي و اقدام كردي؟ سريع باردار شدي؟ و چه كارايي قبل بارداري انجام دادي؟؟

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
مباركت باشه عزيزم بسلامتي انشاالله برات دعا ميكنم يه بچه تپل و سالم و خوشگل بدنيا بياري راستي دختره ...

قبلی دختر بود الان پسره .

طبیعی زایمان کردم بعد ۴۰ روز پریود شدم بعد اولین پریود اقدام کردم ۳ بار پریود شدم بعدم باردار شدم خداروشکر البته با اجازه دکترم باردار شدم

قبلی دختر بود الان پسره . طبیعی زایمان کردم بعد ۴۰ روز پریود شدم بعد اولین پریود اقدام کردم ۳ بار پ ...

خداروشكر انشاالله سريع تر هفته هاتو بگذروني و پسرگلتو سالم بغل بگيري ... براي منم دعا كن 

من چون سزارين دوم بود دكترم گفت شش ماه تا يسال صبر كن حالا اميد بخدا تا چي پيش بياد

خداروشكر انشاالله سريع تر هفته هاتو بگذروني و پسرگلتو سالم بغل بگيري ... براي منم دعا كن  من چ ...

ان شاالله خدا هر وقت صلاح بدونه بهت میده و دامنتو سبز میکنه شمام بعد ۶ماه اقدام کن تو خصوصی بیا من از ی سری چیزا استفاده کردم ک زودتر باردار شدم تا بگم بهتون فقط اگه تونستی برامون دعا کن عزیزم محتاج دعام....

ان شاالله خدا هر وقت صلاح بدونه بهت میده و دامنتو سبز میکنه شمام بعد ۶ماه اقدام کن تو خصوصی بیا من ا ...

عزيزم برات درخواست دوستي دادم چون همينطوري نميشد پيام بدم. انشاالله بحق قرآن اين بار بچتو صحيح و سالم بغل كني عزيزم