2777
2789
عنوان

شغل همسرم

327 بازدید | 37 پست

بچه ها من همسرم ۲۵ سالشه و سال اول دانشگاهشه...

تااا بخواد فارغ التحصیل بشه باید خونواده هامون خرجمونو بدن...

گاهی اوقات فکر کردن ب این موضوع ته دلمو خالی میکنه🤕🤒

کسی هست شرایطش مثل من باشه؟🙄

البته عقدیم هنوز..

دانشجوی پزشکی❤تولیدی لباس+لوازم ارایشی+زیورالات💝

خدا بزرگه عزیزم...

در گنار درسش خب یه شغل برا خودش دست و پا کنه 🙏

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

چرا زن گرفته ؟؟  وظیفه خانواده شما نیست خرج اون بدن این حتما توجه کن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا خالا چه کار کرده

رشته دانشگاهیش چیه 

سربازی رفته

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
امکان شغل دیگه ای نیست اخه

پاره وقت هم نمیتونه بره جایی کار کنه؟ آخه زیاد جالب نبست که پدرومادر بخواد خرجی بچه هاشون بدن شاید فردا روزی توقع کنه و خدا نکرده شیطون گولش بزنه و تنبلی کته😐😁

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

همسر من هنوز فارغ التحصیل نشده ولی ازدواج کردیم خودش پس انداز داره ولی بعضی اوقات خانواده هامون خرجمونو میدن حس استقلال داشتن خوبه ولی خب بعد تموم کردن درس همسرم ، فعلا باید خانواده ها کمک کنن🙂

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
تا خالا چه کار کرده رشته دانشگاهیش چیه  سربازی رفته

پزشکی...تا الان دنبال همین پزشکی بوده،نه سربازی نرفته

دانشجوی پزشکی❤تولیدی لباس+لوازم ارایشی+زیورالات💝
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز