2821
2789
عنوان

شغل همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست
پزشکی

اهان خب ولی بازم میگم هفت هشت سال خیلی که بخواد خانواده خرجیتون رو بدن ب نظرم کار کنن هرچند از سال دوم یه حقوقی بهشون میدن ...

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
پزشکی...تا الان دنبال همین پزشکی بوده،نه سربازی نرفته

راهت سخته 

البته اگه پدرش مایه دار باشه نه

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پاره وقت هم نمیتونه بره جایی کار کنه؟ آخه زیاد جالب نبست که پدرومادر بخواد خرجی بچه هاشون بدن شاید ف ...

نه بابا...ادم پرتوقعی نیس

دانشجوی پزشکی❤تولیدی لباس+لوازم ارایشی+زیورالات💝
اهان خب ولی بازم میگم هفت هشت سال خیلی که بخواد خانواده خرجیتون رو بدن ب نظرم کار کنن هرچند از سال د ...

نه بابا سال دوم خبری نیس از حقوق

پزشکی...تا الان دنبال همین پزشکی بوده،نه سربازی نرفته

ینی سال دومی که کنکور داد قبول شد؟ چرا خب با سنش همخونی نداره ...۲۵ سالش ینی حداکثر دوبار یا ی بار کنکور داده؟ تاحالا چکار میکردن

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
چرا زن گرفته ؟؟  وظیفه خانواده شما نیست خرج اون بدن این حتما توجه کن

همو خیلی دوس داشتیم،نه خب درسته وظیفه خونواده من نیس،جفتمون داریم پردیس بین الملل درس میخونیم شهریه مون بالاس...خونواده هامون درک میکنن

ینی سال دومی که کنکور داد قبول شد؟ چرا خب با سنش همخونی نداره ...۲۵ سالش ینی حداکثر دوبار یا ی بار ک ...

۲۵ سالشه و امسال سال اولشه...

نه بابا سال دوم خبری نیس از حقوق

خواهر منم پزشکی هست البته ترم دو هست 

دوستاش میگن از سال دو و سوم حقوق دارن دیگه

همو خیلی دوس داشتیم،نه خب درسته وظیفه خونواده من نیس،جفتمون داریم پردیس بین الملل درس میخونیم شهریه ...

چه رشته ای؟؟بجز پزشکی و دارو دندون ارزش نداره ها

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
۲۵ سالشه و امسال سال اولشه...

اهان بله...

خواهر منم پزشکی هست البته ترم دو هست  دوستاش میگن از سال دو و سوم حقوق دارن دیگه

نشنیده بودم،کاش اینطور بود من از خدامه