2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه پروژه داشتم راجبه ازدواج 

مقاله انگلیسی خوندم گفته بود اومدن تحقیق کردن دیدن مهم این نیست که مرد از زن بزرگتر باشه و فلان هرچقد اختلاف سنی کمتر باشه میزان رضایت و احساس خوشبختی زوج ها بیشتره.

پس تو هم با افکار قدیمی هی توو زندگیت به خودت تلقین نکن که بچه است و فلان.همه این مشکلاتو دارن

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
خب این که دوس پسره چرا خودتو ازیت میکنی ولش کن وقتی موندن باهاش اذیتت میکنه من همیشه میگم کاش موقع د ...

خودمم موندم...چن روز قهربودیم داشتم دیوونه میشدم وابستش شدم 

مردرویاهام فراموش کردنت سخته....
خدا کنه درست بشه.البته باز خونه خودم برم فرق میکنه.بخاطر اینکه دیر ازدواج کردم خیلی حساس شدم رو بیشت ...

منم دیز ازدواج کردم اما خودتوبزن ب بچگی. زیاد حساس نشو پیر میشی. شوهر من ی خر ب تمام معناس خخخهه انقدگند زده انقد گند زده دیگه جا نداره برا گندجدید. دنیا دو روزه. ب مغزت استراحت بده. تو نامزدی با شوهرت عشق کن ک باز بری خونه خودت دلت واسع نامزدی تنگ میشه

چجوری بود. چجوری شده. چجوری ادمش کردی. 

از هیشکی خوشش نمیومد بداخلاق بود با یه من عسل نمیشد خوردش اولاش خیلی سرم داد میزد ولی الان هرچی بگم میگه چشم یبار دیگه خییلی رژه رفت رو عصابم یه هفته قهر بودم فقط شامو نهارشو میدادم نه پیشش میخوابیدم نه باهاش حرف میزدم کلا میرفتم تو اتاقم گفتم یا هرچی من میگم میگی چشم یا همین بساطو ادامه میدم 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
خدا کنه درست بشه.البته باز خونه خودم برم فرق میکنه.بخاطر اینکه دیر ازدواج کردم خیلی حساس شدم رو بیشت ...

بیین عزیزم مردارو باید رام کنی جوری که جلوت موش بشن

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
شوهر من ده سال ازم بزگتره بازم گاهی اوقات احساس میکنم کاراش بچه گونس خدا به دادت برسه 

وااااای خدا خیلی سخته .آخه میدونی از ۱۵ سالگی بدون مادر بزرگ شده یه جورایی کمبود محبت داره تو زندگیش همش دوس داره مثه بچه ها ک واسه مامانشون ناز میکنن و لوس میشن بهش محبت کنی.منم ک اصلا اهل ناز کشیدن نیستم.چون حسی بهش ندارم.نمیدونم چه مرگمه

خودمم موندم...چن روز قهربودیم داشتم دیوونه میشدم وابستش شدم 

ببین منم تو دوستی ازیتم میکرد قهر میکرد ولی ولش نکردم گفتم من خیلی دوست دارم الان ۴ ساله ازدواج کردیم دوسال اولش واقعا ازیت شدم هر لحظه میگفتم چرا اونموقع ولش نکردم اونموقع همش فکر عشق و دوست داشتنه آدم بعد وارد زندگی که بشی رفتاراش اونی نباشه که دوس داری کم کم سرد میشی البته خداروشکر با رفتن مشاوره و بعد بدنیا اومدن بچه باهم خیلی خوبیم .ولی بنظرم ارزش نداره خودمونو برا مردا زجر بدیم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
منم دوس دارم حرف نزنه.وقتی حرف میزنه دیگه یکسره میشه .مغزم میخواد بترکه

پس زیاد حرف میزنه؟!

شهر از بالا زیباست و آدمها از دور جذاب،لطفا فاصله ی مناسب رو رعایت کنین تا جذاب بمونین🙏