2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هم نیست بگم سنش کمه سعی کن این رفتارشو ترک کنه فقط خودت باید درستش کنی

متنفرم از اینکار ک بخوام یکی و درست کنم.ادمی ک ۳۰ سال اخلاقش این بوده من چطوری بتونم درستش کنم.کاش هیچوقت ازدواج نمیکرررردم.مثه سگ پشیمونم از ازدواج

متنفرم از اینکار ک بخوام یکی و درست کنم.ادمی ک ۳۰ سال اخلاقش این بوده من چطوری بتونم درستش کنم.کاش ه ...

من شوهرم یه دیوونه بی عقل به تمام معنا بود چنان آدمش کردم هرکی میبیندم میگه چقد عوض شده 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

زندگیتو خراب نکنی به خاطر این چیزای الکی🙄

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

من...کلکسیونی از بدی هارو داره 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
باز بچه بهتره من دوس پسرم15سال بزرگتره منوبچه حساب میکنه و روم خیلی کنترل داره...

خب این که دوس پسره چرا خودتو ازیت میکنی ولش کن وقتی موندن باهاش اذیتت میکنه من همیشه میگم کاش موقع دوستی با شوهرم بیشتر دقت میکردم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من شوهرم یه دیوونه بی عقل به تمام معنا بود چنان آدمش کردم هرکی میبیندم میگه چقد عوض شده 

خدا کنه درست بشه.البته باز خونه خودم برم فرق میکنه.بخاطر اینکه دیر ازدواج کردم خیلی حساس شدم رو بیشتر چیزا.رابطم با شوهرم خوب نیس.احساس میکنم جلوی همه چی من گرفته شده و دیگه مثه محردی آزاد نیستم