2777
2789
عنوان

درد و دل

96 بازدید | 10 پست

نزدیک ۴ساله با یه پسری دوستم 

از اول دوستیمون قصد ازدواج نداشتیم ولی بعد کمکم حرفش شد و هر بار میگفت این تابستون میام یا بعد کنکورت میام یا وقتایی که دعوا میکردیم و مقصر بود میگفت میگم مامانم زنگ بزنه خونتون ..یه جورایی رگ خواب منو پیدا کرده بود ولی همش وعده های الکی بود

حالا به دلیل اینکه کرونا شده و دیگه بیرون نمیشه رفت و کارش خیلی سنگین شده من با خانوادم صحبت کردم که یه مراسم کوچیک بگیریم خودمون از خیلی چیزا کوتاه بیاییم تا بتونیم باهم باشیم

وقتی بهش گفتم من حاظرم کوتاه بیام گفت ن من کار دارم و پایان نامم مونده و بعدشم من از بعضی رفتارای تو خوشم نمیاد و باهات مشکل دارم هنوز

من خیلی بهم برخورد 

امروز به مادرش پیام دادم و همه چیز رو گفتم 

گفتم پسرتون به من دروغ میگفت و الان که من همه چیزو به شما گفتم یعنی همه چیز برای من تموم شدس

خدا کنه بتونم کنار بیام

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارعاقلانه و هوشمندانه ای کردی عزیزم با این اوصافی که گفتی معلوم بود که تو رو واسه ازدواج نمیخوادویا ازبارمسئولیت ویا خیلی چیزای دیگه فرارمیکنه و درخودش هیچ نیرو وتوان ویا حتی جراتی نمیبینه که بخوادجلوبیاد و کاری رو واسه آیندتون ازپیش ببره . پس فقط تو تمام این مدت با شما بودن واسش مثل یه تفریح بوده و اینکه روزگارش  رو بخوشی ودلبخواهی طی کنه وفقط خوش باشه.. متاسفانه پسراس این مدلی زیاد هستن ، این ما دختراهستیم که بایدکمی زیرکی بخرج بدیم و طرفمون رو بشناسیم و بهرکسی بهاندیم. عزیزم ایشالا شما هم کم کم و بمرور فراموش میکنی اولش ادم فراموشی رو غیرممکن میبینه ولی خیلیای دیگه وعالیتراز اون میتونن جابگزین بشن فقط باید یکم فکرمون رو بزرگ کنیم و فقط دایره نزدیک اطرافمون رو نبینیم . 

کارعاقلانه و هوشمندانه ای کردی عزیزم با این اوصافی که گفتی معلوم بود که تو رو واسه ازدواج نمیخوادویا ...

خیلی ممنونم عزیزم❤صحبتاتون خیلی آرامشبخش بود

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم