2777
2789

بزن گوگل از  دستور اشپزخونه کوچک من درست کن

یا سایت ۲نفره

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس نکردم تاحالا

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

من با این روش میپزم عالیییی میشه

خورشت فسنجان😍😜

به تعداد خودمون ۴ نفر
ابتدا یک لیوان پر گردو رو آسیاب میکنم اونقد ک له له بشه
بعد پیاز رنده میکنم سرخ میکنم بعد اگه پاجین بود ۶ تا پاچین میزارم اگه سینه مرغ بود هم ع تکه میزارم با پیاز تف میدم نمک زرچوبه ادویه و نوک قاشق رب میزنم ی تف میدم بعد گردوها رو هم‌میریزم ی تف با شعله کم ۵ دقیقه ای میدم بعد ۳ لیوان آب سرد میریزم همینکه ب جوش اکمد زیرشو کم میکنم تا نیم ساعت با شعله کم بجوشه
بعد نیم ساعت دیگه دوباره یک لیوان آب سرد میریزم تا بجوشه دوباره ۴۰ دقیقه دیگه همین کارو میکنم ی لیوان اب سرد یخچالی میریزم بعد مرغا اگه پخته شده بودن از قابلمه بر میدارم با شعله کم میزارم بجوشه
یکساعت بعد دو تیکه یخ کوچولو میندارم میزارم بجوشه بعد مرغا رو دوباره میزارم تو قابلمه فقط یکم از مرغا رو ریش ریش میکنم تو قابلمه بعد ک قشنگ جا افتاده  دو قاشق رب انار اضاف میکنم و بعد میزارم‌نیم ساعت دیگه با دو تیکه یخ بچوشه بعد ک قشنگ جا افتاده بود مزه میکنم ببینم بازم رب انار لازمه یا ن بعد زیرشو خاموش میکنم تا قشنگ جا بیفته ....تمام

معجزه اون کسیه که میتونه یه ثانیه با حرفاش حالتو عوض کنه...

با مرغ و اردک درست نکن فسنجونای مامان من عالین عالی فقط هم با گوشت چرخ کرده قلقلی درس میکنه

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
با مرغ و اردک درست نکن فسنجونای مامان من عالین عالی فقط هم با گوشت چرخ کرده قلقلی درس میکنه

آخه گوشت تموم شده من میخاستم با سینه مرغ درست کنم میگن برای پختش ده ساعت زمانه تا برم بخرم دیر میشع

من با این روش میپزم عالیییی میشه خورشت فسنجان😍😜 به تعداد خودمون ۴ نفر ابتدا یک لیوان پر گردو ...

فرقی نداره با ران مرغ یا سینه مرغ؟من میخام با سینه مرغ درست کنم شکر اضافه نمیکنی؟

آخه گوشت تموم شده من میخاستم با سینه مرغ درست کنم میگن برای پختش ده ساعت زمانه تا برم بخرم دیر میشع

نه بابا چرا ده ساعت ، اول گوشتارو تو روغن کم و با حرارت کم کمی سرخ میکنی

آخه من با گوشت مرغ دوست ندارم به  همین خاطر گفتم😘

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
فرقی نداره با ران مرغ یا سینه مرغ؟من میخام با سینه مرغ درست کنم شکر اضافه نمیکنی؟

ن فرقی نداره

ن اصلا شکر نزن بد میشه خود گردوها شیرینی خودشونو دارن

معجزه اون کسیه که میتونه یه ثانیه با حرفاش حالتو عوض کنه...