2777
2789
عنوان

دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 68 پست
خودت صبح ساعت چن از خواب بیدار میشی  وقتی شوهرت تو خونه تو نتونه راحت باشه تا هر وقت دوس داشت ...

چه به مردا رو هم میدین.

بچه ی نوزاد رو تنهایی برده دکتر توقع داشته برای آقا هم نون بگیره.

بچه مال هر دو شونه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هیچ وقت بعداز دعوا خونه رو ترک نکن.... ب نظرم شماهم مقصری چون ی نون خریدن اونقدری ارزش نداره ک زندگیتونو خراب کنید 

بالاخره شوهرتون یک روز تعطیل میخواد استراحت کنه ‌‌... درسته باید باهم بچه رو میبردید دکتر ولی شما ک خودتون میتونید پس اینقدر زندگی رو سخت نکنید ... الانم بهتره برگردی خونه و دیگه هم خونه من یا تو نکنید

نذار بچت تو محیط پر تنش بزرگ بشه .. ب نظرم بهتره شماهم ب ی روانشناس سر بزنید

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
حالا اگه آروم شدی برو خونت عزیزم یا زنگ بزن بیاد دنبالت و کشش نده!! اعصابت خرده روی شیرتم تاثیر میز ...

باشه گلم مرسی فدات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
هیچ وقت بعداز دعوا خونه رو ترک نکن.... ب نظرم شماهم مقصری چون ی نون خریدن اونقدری ارزش نداره ک زندگی ...

مرسی گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
واسه شیر دهی مشکلی نیست

ن دقیقا براشیردهی هست.از همین امروز حتما شروع ب خوردن کن.میفهممت گلم خیلی سخته خودت بیشتر هر کسی عذاب میکشی.کتک کاریتونو اگه میتونی نادیده بگیر و ارامشو ب خودتو بچت برگردون

ن دقیقا براشیردهی هست.از همین امروز حتما شروع ب خوردن کن.میفهممت گلم خیلی سخته خودت بیشتر هر کسی عذا ...

مرسی گلم حتما امروز میخرم فقط نصف استفاده میکنی عزیزم

قربونت عزیزم هیچوقتم به خاطر این چیزای جزئی اعصاب خودت بهم نریز  امیدوارم بهترین ها برات اتفاق ...

مرسی فدات واسه تو هم همینطور 

مرسی گلم حتما امروز میخرم فقط نصف استفاده میکنی عزیزم

من چون مشکل بواسیر پبدا کردم یبوست برام سخته نصف میخورم.روزا اول میخوابی اما از دو سه روز بعد نرمال میشی باز.تاثیرشو یک هفته ای میبینی.من الان ۸ماهه دارم مصرف میکنک

آخه بنده خدا یه روز استراحت داره اونم تو سربه سرش میذاری حالا همون طوری که رفتی همون طوری هم برگردد ...

ولی اونم باید درک میکرد خوب منم آمدم چن وقته شبها خواب ندارم دیروز مدیرشون زنگ زده از شنبه بیا آموزشگاه گفتم نمیتونم و به احتمال زیاد دیگه کلاس نمیدن بهم از یه طرف دانشجو هستم برای شهریه باید کلاس داشته باشم

من چون مشکل بواسیر پبدا کردم یبوست برام سخته نصف میخورم.روزا اول میخوابی اما از دو سه روز بعد نرمال ...

مرسی عشقم خدا خیرت بده 

چه به مردا رو هم میدین. بچه ی نوزاد رو تنهایی برده دکتر توقع داشته برای آقا هم نون بگیره. بچه مال ...

عزیزم رو نمیدیم که مرده من شوهر خودمو میگم حالا با بقیه کاری ندارم بدبخت صبح تا شب داره بخاطر من و بچمون جون میکنه ماشین سنگین داره شب و روز داره با عزراییل پاسور بازی میکنه که اگه خدایی نکرده ببازه زندگیمون نابود میشه وقتی اون همه خطر هارو داره به جون میخره چرا من اجازه ندم یکروز تو خونه خودش آزاد باشه وقتی تا 12 ظهر میخوابم ساعت 5 صبح میره سرکار خطا که نکرده زن گرفته حالا یکبار خانوم نون میخرید آسمون به زمین می اومد ؟؟ دنیا کن فیکون میشد چه اتفاقی می افتاد؟؟ هیچی بیشتر با ارزش میشد یا اگه 2ساعت بچه رو دیرتر میبرد دکتر چی میشد؟؟ تب داره درست هممون مادریم میدونیم با استامینوفن یا پاشویه کردن تب بچه میاد پایین حداقل کمی. تو این مریضی اصلا دکتر بردن کار درستی نیست این همه علم شنگه بپا کردن لازم نبود کتک زدم و کتک خوردم و بشقاب شکوندیم و فحش دادیم 

اخرشم ریدیم به روز جمعه هردومون و به اعصاب هرجفتمون نشستیم سر جامون حالا هم دست به دعا شدیم ببینیم کی اشتی میکنیم از هر زاویه که نگاه میکنم تقصیر خانوم بوده

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
ولی اونم باید درک میکرد خوب منم آمدم چن وقته شبها خواب ندارم دیروز مدیرشون زنگ زده از شنبه بیا آموزش ...

عزیزم چیو باید درک میکرد گفتی از قصد نون نخریدم این درک کردن داره ظهر ها بچت نمیخوابه اونموقع کارو بیخیال شو بگیر توام 2ساعت بخواب بعد که بیدار شد جاشو تمیز کن شکمشو پر کن اسباب بازی هاشو بریز جلوش کارتو بکن ماها هممون مادریم اینا بخدا بهونه های الکیه شب خواب ندارم عصابم خورده خب روزا بخواب وقتی میخواستی مادر بشی نمیدونستی بچه این مکافات ها رو داره نباید که زندگی رو به شوهرت زهر کنی تو این گرونی مردا کم فکرو خیال دارن حالا ماهم بیاییم غر بزنیم شب بچه نزاشت بخوابم این کارو کرد اون کارو کرد به خودت یه تکونی بده اولشم این کلمه افسردگی رو از دهنت دربیار بخدا زندگی رو هرجوری بگیری اونجوری میچرخه اسون بگیر توام بیایید اگه شوهرامون خوبه ماها کمی درکشون کنیم 

خدایا بابت همه چیز شکرت😙