2777
2789
عنوان

حیوون خونگی

195 بازدید | 32 پست

سلام من خیلی دوس دارم ی حیوونی توتو خونمون داشته باشم،سگ ک اصلا دوس ندارم،گربه هم نه خرگوشم اگه بچه باشه خوبه ولی چون دوس دارم بهش دست بزنم خوشم نمیاد

تو بچگی دوست بابام ی لاکپشت کوچولو اورد برام ک اندازه ی کف دست بود خیلی دوسش داشتم ولی گم شد فک کنم رفت تو خاک باغچه

حالا نمیدونم از کجا باید بخرم ک هم قیمتش زیاد نباشه و هم خیلی نیاز ب مراقبت انچنانی نداشته باشه،شما جایی رو تو اصفهان یا اینترنتی سراغ دارین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازار گل و گیاه همدانیان 

قسمت فروش ماهی لاکپشت های کوچولو هست

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

شما همون ماهی بگیر وقتی حیوان خیلی دوست نداری

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

تو اصفهان یجایی تو خیابون چهارراه بابلدشت هست اگه باشه هنوز اون لاک پشت داره کوچولوش دونه ای ۵۰ تومن بود 

ولی آنلاین سراغ ندارم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

فروش خرگوش نژاد دار با قفس

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است