2777
2789
عنوان

حیوون خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 32 پست
من خوکچه هندی داشتم دیروز دادمش رفت😅

کجا فروختی؟؟؟منم خرگوشم و میخام بفروشم

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام بهش دست بزنم    

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
نمیخوام تو اکواریوم باشنا،خشکی زندگی کنن

من برای خرید برای اکواریم اونجا میرفتم 

دیدم که لاکپشت های کوچولو رو توی ی شیشه که ی کوچولو اب داشت نگه داشته بودن  دیگه نمیدونم خشکی هم میتونن زندگی کنن یا نه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
میخوام بهش دست بزنم    

به خرگوش دست بزنی عاشقش میشی برو سرچ کن خرگوش لوپ ببین چی برات میاره

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
گذاشتم تو برنامه دیوار.

گذاشتم فایده نداره به دست باید بگردم یکی رو پیدا کنم

خیلی ب مراقبت انچنانی نیاز ندارن؟جفتی چندن تقریبا؟

من داشتم یکیش فرار کرد اونیکی اینقدر دستی شده بود که از سر و کولم بالا میرفت کلا بدون من تاب نمیاورد همش دور و برم بود اسمش طلا بود حیف که مرد 😔

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

عزیزم وقتی نمیتونی نگه داری و نمیخوای مسئولیت داشته باشع برات نگیر یه زبون بسته هم اذیت بشه باور اوناهم میفهمن برای سرگرمی خودت نگیر 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

آی داااااد بیداااد خرگوش دارم نژاد لوپ زیر قیمت مفت میدم چون شرایط ندارم هر کی خواست ریپلای کنه کرج هستم 

منم هاپو میخوام مامانم بدش میاد میگه نجسه!!!!  

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE

عزیزم ماهی اکواريومي بهترین گزینه است .چون حیوان اخت میگیره باهات .من عروس هلندی دارم مثل بچه دوساله مي مونه .صبح زود صدام میزنه اول باید غذای پرنده رو بدم .حتما باید با ما غذا بخوره .طرف ميارم(الان ک ماه رمضان هست نه )برنج و نون و سبزی می ریزم تو طرفش یه گوشه سفره کنار ما غذاش رو میخوره .هر کاری کنم در طول روز شستن سرویس جاروبرقی مرتب کردن کابینت و...روی سوته ام هست .الانم ک دارم پیام میدم اعتراض میکنه چرا توجه نمیکنم بهش..بازم ماهی بهتره ،اگرچه به صاحبش عادت میکنه هر وقت برسی طرف تنگ ،میان رو سطح آب .

گذاشتم فایده نداره به دست باید بگردم یکی رو پیدا کنم

خرگوش یکم سخت میخرن.منم دوتا دارم ‌.دادم دست خواهرشوهرم اون نگه داشته تا مشتری پیدا بشه.خوکچه 

من یک ماهشو خریده بودم ۷۰تومن

۵ماهه ک قیمتش بالای۱۲۰ایناس

دادم۶۰تومن

زیر قیمت دادم رفت 

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋