2777
2789
عنوان

کبودی سینه خانما بیاید نگرانم

380 بازدید | 6 پست

دوستان من حدودا ده روزه شروع کردم توخونه ورزش میکنم خودم فیتنس حرکات سینه هم میرم برای سفت شدن سینه احتمالا پیش اندازه کار کردم درضمن بگم شیر میدم به دخترم حالا امروز صبح بیدار شدم دیدم اطراف نوک سینه مثل یه خط سه سانت حدودا کبود شده تقریبا مایل به قرمز خیلی نگران شدم نمیدونم از چیه نمیدونم دیشب بخاطر شیر خوردن دخترم شده یا ... نمیدونم اگر خواهشا تجربه دارید بگید ممنونم بیخودی نگرانم نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود به خود خوب شد کار بچه بوده فک کنم

خدا رو شکر که خوب شدین

منم یه بار بیخودی بالای هاله ی سینم یهو قرمز شد بدون دلیل تو خونه خیلی هم سوتین نمیزنم که بگم از اونه ولی خود به خود بعد از چند روز خوب شد البته من مجردم باز شما بچه داشتی احتمال اینکه بچه باعثش شده هست

حالا برای مامانمم اینطوری شده تازه امروز متوجه شدیم خیلی کم رنگ قرمزه منم خیلی وسواس فکری دارم خیلی نگرانم

انگار نسبت به صبح کم رنگ ترم شده اما تا کاملا نره من همچنان نگرانم دست خودمم نیست

با این که خودم یه بار تجربه کردم و میدونم چیزی نیست ولی استرس شدیدی دارم 

خدا رو شکر که خوب شدین منم یه بار بیخودی بالای هاله ی سینم یهو قرمز شد بدون دلیل تو خونه خیلی هم سو ...

میدونم عزیزم درکت میکنم کبودی اغلب مشکل خاصی نیست نگران نباش یکم روغن جامد بزن کبودیشو میگیری شاید حواست نبوده جایی خورده،خوب میشه کمکم

میدونم عزیزم درکت میکنم کبودی اغلب مشکل خاصی نیست نگران نباش یکم روغن جامد بزن کبودیشو میگیری شاید ح ...

کبودی نیست قرمز هست

مال من که سر دو سه روز کم رنگ شد یکی دو هفته ای هم کاملا رفت

مال مامانم فعلا یه روزه متوجه شدیم اونم قرمزیش کم رنگه

صبح که دید تا غروب که دوباره نگاه کرد انگار کم رنگ تر شده بود