2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غلط کرد تورو پست نکرد خوب یعنی تو از اول ی خواستگار خوب نداشتی ای بابا فقط خواهشا دقت کنید شوهر بد ن ...

توسن هجده نوزده خواستگارخوب داشتم اماعقلم نمیرسید حالا هرکی میاد یه مشکل داره

خوب به خودت برس صورتتو یکم اصلاح کن یه ارایش ملیح و لباس شیک اگه چاقی یا لاغری خودتو درست کن پسرا عقلشون به چشمشونه یه هنری هم یاد بگیر یا برو دانشگاه ناراحت نشی ولی وقتی این چیزا نباشه خوب اون پسر میگه میرم دختر ۲۰ ساله میگیرم به جای سی چهل ساله ولی وقتی موقعیتت خوب باشه میگن به خاطر مثلا هنرش یا تحصیلش تا حالا صبر کرده من واقعیتو گفتم میدونمم الان یه عده میگن باید به خاطر خودت بخوان ولی این خود ادم مگه چیه ؟؟؟ یا قیافست یا هیکه یا تحصیلاته یا ...با اینا خوب باشه یا نه؟؟؟

خوب به خودت برس صورتتو یکم اصلاح کن یه ارایش ملیح و لباس شیک اگه چاقی یا لاغری خودتو درست کن پسرا عق ...

لیسانس دارم مربی قرآنم قیافمم معمولیه خیلی هم اجتماعی هستم نمیدونم چیکارکنم دیگه

درکت میکنم عزیزم تو اشتباه کردی اون موقع ازدواج نکردی اشکال نداره حتما ی کیس خوب پیدا میشه نشدم بیخیال بی شوهری بهتره من پیر شدم از دست شوهر شوهر فقط شوهر خوب و حرف گوش کن و خوش اخلاق 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

درکت میکنم ولی ب نظر من شوهر زشت باشه ولی حرف گوش کن باشه خوش اخلاق باشه مهربون باشه خوشگل بد اخلاق و میخوام چیکار

39سال

بگو ۴۰ تعارف نکن اشکال نداره ناراحت نباش قسمت نبوده عزیزم الان من شوهر کردم دیگه چه گلی ب سرم زدم مریض شدم کلا شوهرم اول خودشو خوب نشون میداد بعدش فهمیدم این چیه پیرم کرده خوش بحالت من حسرت میخورم بر گردم ب دوران مجردی 

آخه هرکی معرفی میکنه عمدا کسی رومیارن که هزارتا مشکل داره

سلام،عزیزم ما هم تو فامیل یه دختر داریم ۳۸ سالشه یه بار ازدواج ناموفق تو۱۳ ۱۴ سالگی داشته،الانشم خاستگار زیاد داره ولی نمیدونم چرا جور نمیشه،چن ماه پیشم با یه آقایی عقد کرد حالا همه هم خوشحال بودن تو فکر عروسی و اینا بعد موقع جهاز چیدن،فهمیدن طرف معتاده و از همونجا برگشتن دیگ

توصیه من بهتون اینه که با این تعریفی که از خودتون کردین حتما خاستگار دارین ولی ،با اهلش وصلت کنین