2777
2789

بله فک کنم۵۰سالشم باشه

سوپروایزر بود بازنشسته شده همشششش عشق و حال

ببینیش فک میکنی ۳۰سالشه

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اره هستن هم پسر بالای ۴۰ مجرد زیادن هم دخترش ... سن ازدواج بالا رفته ... خیلی ها هم تمایل به ازدواج دیگه ندارن ...

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
کروناست خط واحدا تعطیلن😂😂😂

😂😂😂😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خوب خواستگار خوب ازکجا بیارم یکی هم چندوقت پیش اومد خواستگاری شرایطش عالی بود منو پسند نکرد

غلط کرد تورو پست نکرد خوب یعنی تو از اول ی خواستگار خوب نداشتی ای بابا فقط خواهشا دقت کنید شوهر بد نکنید ها ک خونه موندن از شوهر بد بهتره حواست جمع باشه حالا زیاد وقت داری 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
دقیقا یه فامیل اینجوری داریم از14سالگی کلی خواستگارداشت همشونو مسخره میکرد الان 44سالشه مجرد وشکسته ...

منم میگم ب اون دوستمون بر میخوره دوستم دکتره مجرده ۴۰ سالشه میگه ی خواستگارم الان پیدا نمیشه همشون متاهل هستن میگه کاش اون زمان قبول میکردم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝