2777
2789
بخدا انقدر خواستگار خوب داشتن ناز کردن دو تا خواهر الان بخدا سیاه و زشت شدن دندوناشون ریخته ی وضع بد ...

دقیقا یه فامیل اینجوری داریم از14سالگی کلی خواستگارداشت همشونو مسخره میکرد الان 44سالشه مجرد وشکسته شده

💞💞💞من شاعرم، تلخم، غم انگیزم، بداخلاقم اماتوخوب مطلقی ازمن نمیرنجی💞💞💞♏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خاله مامان منم حدود ۵۰ سالشه هیچوقت ازدواج نکرده خونه داره حقوقم داره خواهر برادراشم تا تقی به توقی میخوره و مشکلی تو زندگیشون پیش میاد میان از این کمک میگیرن

حال زندگی‌وقتی خوب میشه که اول هوای خودتو داشته باشی

دو تا همسایه، سه تا فامیل.نمیدونم ورا بعضی وقتها پدر مادرا هم مسبب ازدواج نکردن بچه هاشون میشن.

البته توقع خودشونم زیاد بود موندن،وگرنه کلی خواستگار داشتن.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
منم مجردم آخه بالای30سالمه توروستا زندگی میکنیم نمیدونم باحرف مردم چه کنم

خوب تو چرا باید بمونی خونه خواستگار خوب ک بیاد آدم باید بره دیگه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
شما که جای اونا نبودید حتما دلیلی برای رد کردن خواستگاراشون داشتن، همه متاهلها پر طاووس هستن این بند ...

نه عزیزم ولی مجرد موندن برای کسی که ارزوی ازدواج داره ومجردی انتخابش نیست عذاب اوره

💞💞💞من شاعرم، تلخم، غم انگیزم، بداخلاقم اماتوخوب مطلقی ازمن نمیرنجی💞💞💞♏
شما که جای اونا نبودید حتما دلیلی برای رد کردن خواستگاراشون داشتن، همه متاهلها پر طاووس هستن این بند ...

ن عزیزم خواستگار خوب داشتن الکی ناز کردن من حقیقت و میگم از بی شوهری مریض شدن آمده بودن در خونمون ک ب عموت بگو بیاد منو بگیره تا اون حد شما الکی طرف داری نکنید 

خودم۲۰😂

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
خوب تو چرا باید بمونی خونه خواستگار خوب ک بیاد آدم باید بره دیگه 

خوب خواستگار خوب ازکجا بیارم یکی هم چندوقت پیش اومد خواستگاری شرایطش عالی بود منو پسند نکرد

نه عزیزم ولی مجرد موندن برای کسی که ارزوی ازدواج داره ومجردی انتخابش نیست عذاب اوره

بخدا میگم مریض شدن اصلا ی وضع بد چی بودن چی شدن الان دارن دیونه میشن کم کم یکیش ک دیونه شده اون یکی بهتره