2777
2789

24هفته و 3 روزمه از دیروز صبحه حرکتای نی نیم خیلی خیلی کم شده 😔 قبلش خیلی تکون میخورد قشنگ احساس میکردم تکوناشو اما الان نه دیشب رفتم بیمارستان صدای قلبشو واسم گذاشتن گفتن مایعات شیرین بخور خوردم کلی مایعاتو کیکو ازینجور چیزا خوردم اما تغییری تو روند تکوناش نحورد همچنان کمه تو گوگل خوندم اگ آب دور بچه کم بشه باعث کاهش حرکتاش میشه دارم از استرس میمیرم😢😢 چیکار کنم توروخدا اگ کسی تجربه داره بهم بگه

استرس سمه

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن تو گوگل چیزی سرچ نکنی.سوالی داشتی برو از دکتر بپرس .چون نت الکی به آدم استرس میده من خودم چندین بار به بدترین  نحو استرس کشیدم از مطالب نت...بعد دیدم چیزی نبوده خداروشکر.تو هم ان شاالله نی نیت سالم و سلامته...مطمعن باش

استرس نداشته باش. اون جاش خوبه. فقط چون هنوز خیلی کوچیکه تو فضای سکوتگم میشه و وقتی نزدیک دیواره رحم میشه خوب حسش می‌کنی. مطمئن باش اون داره تکون میخوره ولی شما متوجه نمیشی. 

این موضوع یکی از استرسهای دوران بارداری خودم بود. هفته ای یکبار بدو بدو میرفتم سونو تا ببینم تکون میخوره یا نه، بعد تو سونو می‌گفت اینها الان یه لگد زد ولی من حسش نمی‌کردم اصلا چون از دیواره رحم دور بود

ترشح زرد مایل به کرمی دارم اما تو گوگل زدم نوشته بود طبیعیه از ماه شیش ترشحات زیاد میشه

اون کیسه اب نیست مال بدنته بد به دلت راه نده هیچ مشکلی نیست اگه درد داشتی و ترشح خونی خطرناکه منم این دورانو گذروندم تا حرکتاش زیاد میشد میرفتم دکتر کم میشد باز میرفتم همشم استرس الکی

از چن هفته تکوناشو حس کردی؟؟من الان تو بیست هفته ام ولی هیچی حس نمیکنم😐💛جفتم قدامیه

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
ترشح زرد مایل به کرمی دارم اما تو گوگل زدم نوشته بود طبیعیه از ماه شیش ترشحات زیاد میشه

ترشحات زرد رو منم دارم از اوایل بارداری داشتم الانم دارم😐❤️خسته شدم من بدم میاد هر دو ساعت لباس زیرمو عوض میکنم ب دکترم گفتم گف اگ بوی بدی احساس نمیکنی ترشحات طبیعیه

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
از چن هفته تکوناشو حس کردی؟؟من الان تو بیست هفته ام ولی هیچی حس نمیکنم😐💛جفتم قدامیه

من بارداری دوممه یکسال پیش دوقلو باردار بودم تقریبا از هفته 17.18 بود ک حس میکردم آخره هفته 18 کیسه آبم پاره شد.الانم از هفته 18 قشنگ احساس میکردم

من بارداری دوممه یکسال پیش دوقلو باردار بودم تقریبا از هفته 17.18 بود ک حس میکردم آخره هفته 18 کیسه ...

وای چه سخت...چرا پاره شد؟عفونت؟

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
من بارداری دوممه یکسال پیش دوقلو باردار بودم تقریبا از هفته 17.18 بود ک حس میکردم آخره هفته 18 کیسه ...

منم گاهی اوقات ک غذا میخورم و کاملا سیرم ی چیزی مث ماهی زیر دلم میلوله ولی نمیدونم بازم همین حرکت نی نیه یا وقتی دستمو میزارم رو شکمم قشنگ رو دستم حرکتشو حس کنم اونطوری نیستش😓من هفته پیش انومالی بودم بهم گف هنوز زوده ب دکترمم گفتم حس نمیکنم گف هنوز زوده و فقط نوار قلب گرف

وایی من ک دیگه از بس زیاده خسته شدم خیلی بده.

مال منم همینطوریه یکسره بدنم مرطوبه و تند تند خودمو تمیز میکنم و خشک میکنم😑💛