قد پسرم خیلی کوتاهه دوران بارداری هیچی مکمل استفاده نکردم به پسرم هم هیچی ندادم یک سال حواسم به قدش نبود تا قبل از این قدش متوسط بود تازگی فهمیدم قدش زیر متوسطه 103 سانتی متر خودم 162 و پدرش 174 هستیم
کسی کاری کرده نتیجه گرفته باشه دارم از استرس میمیرم تو رو خدا اگه تجربه ای دارین به من. بگین ممنون میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم داداش من تو سنجش یعنی ۶ سالگی ۱۰۸ بود بهش گفتن معمولیه یعنی ایرادی نداشت نگفتن کوتاهی
ولی خوب تو صف نفر اول بود
با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
شربت کلسیم اگه لازم باشه دکتر براش مینویسه غصه نخور راه چاره زیاد داره
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
شربت استئوکر بده بهش شیرو تخم مرغ و گوشت و چهار مغز تو برنامه غذاییش ثابت باشه
شیر عالیه ولی بدیش اینه بچه ها یبوست میگیرن با مصرف روزانه شیر😫
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
الان چند سالشه؟ قدش چنده؟ میدونی من توقع زیادی ازش ندارم همینکه کوتاه تر از پدرش نشه برام کاف ...
الان نمی دونم چند شده یعنی هنو کلاس اوله😂😂ولی نگران نباش پسربچه ها یهو قد میکشن
با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎