2777
2789
عنوان

قد پسر 5 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 15655 بازدید | 46 پست
الان نمی دونم چند شده یعنی هنو کلاس اوله😂😂ولی نگران نباش پسربچه ها یهو قد میکشن 

انشالله

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم ۵ سالشه قدش ۱۱۰ ۱۹ کیلو

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
کسی رو دیدی با تلاش قد بچشو تغییر داده باشه از وقتی فهمیدم خیلی غصه میخورم باشه متخصص چی ببرم کودکان ...

پدرم ۱۸۵ .مامانم ۱۶۵. من ۱۵۵هستم😞😞حداقل کاش هم قد مامانم بودم. قد ارثی هست.منم ب عمه ها کشیدم. فقط تلاشتو بکن. نزار بزرگ شه خجالت بکشه

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
کسی رو دیدی با تلاش قد بچشو تغییر داده باشه از وقتی فهمیدم خیلی غصه میخورم باشه متخصص چی ببرم کودکان ...

آره عزیزدلم دوتا بچه های پسرخاله شوهرم

توی فامیل خودمون هم زیاد داشتیم

تازه اونا کمبود وزن هم داشتن که جبران شد

فکر کنم متخصص تغذیه باید ببری بازم تحقیق کن 

البته قدفرزند میانگین قد پدر ومادر میشه تو همین سایت محاسبه قد فرزند داره قداتون رو وارد کن بهت میگه در آینده قد پسرتون چند میشه البته تقریبی هستش

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
ناراحتیش از اینه که بچه از پدر مادر خودش کوتاه‌تر بشه 

اره منم یکی از اونا. میشه برادرم ب من بکشه؟

https://www.ninisite.com/tools/childheight

اینجا کلیک کن ومحاسبه کن عزیزم

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
الان نمی دونم چند شده یعنی هنو کلاس اوله😂😂ولی نگران نباش پسربچه ها یهو قد میکشن 

خدا کنه میگم من توقع خیلی زیادیم ندارم همین که تو مدرسه کوتوله نباشه بچه ها اذیتش نکنن😢

زیر 175 نباشه

بعضیا میبینم انتظار دارن بچشون بالای 190 باشه من دوست ندارم واقعا 

البته دوست دارم بین 175 تا 185 باشه الانم که فهمیدم تو وضعیت کرونا نمیتونم دکتر ببرمش 

برای تو کاری نکردن؟ چند سالته؟ 

۲۱. نبابا کلا دیر متوجه شدیم. 

دختر خواهرم زیر نظر دکتر غدد بود. الان ۱۲ سالشه و قدش شده ۱۶۸ 

کوتاه بود؟

آره عزیزدلم دوتا بچه های پسرخاله شوهرم توی فامیل خودمون هم زیاد داشتیم تازه اونا کمبود وزن هم داشت ...

من حساب کردم حدودا همون قد پدرش میشه ولی من میترسم کمتر بشه 

فامیلاتون از چند سالگی متوجه شدن؟ 5 دیر نیست؟ تو این یک سال خیلی بی فکری کردم😖🤦‍♀️