2777
2789
لطفا دعا کنید که گشایشی معجزه وار در زندگی کاربر پولدار رخ بده. ممنونم ان شاالله حاجت روا بشی. آمین ...

انشالله که معجزه خوب خدا رو تو زندگیت حس میکنی، عزیز دلم برا حاجت دلت ،صلوات + آیت الکرسی خوندم

مرسی از شما که برا من دعا کردین🌹🌹🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم😔😔😔

خدا به حق عشق بین حضرت علی (ع)،حضرت فاطمه(ع) عشق شما رو هم نسبت به همسرتون بیشتر کنه انشالله که هرچی مشکله حل بشه،و عشقتون روز به روز بیشتر و پایدار بشه

الهی آمین

من بدون اون نمیتونم نفس بکشم دوس داشتن که سهله

خب پیش قدم شو خودت چه اشکال داره، منم نامزدم بعضی موقع ها سر چیزای الکی دعوامون میشه اگ تقصیر من باشه زودی پیش قدم میشم واسه آشتی

عزیزم برا حاجت دلت ،صلوات+آیت کرسی خوندم انشالله خدا یه نی نی صالح و سالم میده بهت،انشالله

ان شاالله🤗ان شاالله دلت ب بهترین شکل ممکن شاد بشه عزیزم🌻🍃🌻🍃اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
پدر مادرم اجازه نمیدن میگن صبر کن تا اشتباهشو بفهمه

باورت میشه ما این همه حرفمون میشه اصلا به مامانم چیزی نمیگم،چون تو لحظه طرفت ناراحته مث خودم ممکنه یه چیزایی بگه که واقعا ته دلش اون نیست،اما همین گفتنا باعث میشه از چشم بقیه بیفته چون اونا تو اون شرایط نبودن نمیتونن درک کنن ،در کل منظورم این بود که هر حرفی رو نباید به بابا یا مامان گفت 

اینکه باید پشیمون بشه از اینک گفته بری بیرون شکی نیس ولی وقتی زندگیتو دوس داری باید تو هم یه تلاشی بکنی،نه اینک راحت کنارش وایسی و سرد شدن رابطتونو نگا کنی