2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

5050 بازدید | 92 پست

بعد اونهمه مکافات حامله شدم  بعد ۸ ای وی اف  دو تا سقط بعد ۲ تا سقط ۸ ماهه زحمت کشیدم با کلی دلخوشی رفتم فیلم سونوشو  بگیرم گفت رشدش مونده تو سه هفته پیش ۲۷ هفته موندم الان باید ۳۳ و تموم میکردم وزنش باید دو کیلومیشد د ۱۲۰۰ دنیا سرم خراب شد اورژانسی بستریم کردن شرابنهای بند ناف بچه از کار افتاده خون نمیرسونه فقط قلبش ضربان داره هر ان ممکن اونم از کار بیوفته از وقتی بستریم کردن به شکمم ncd  وصل کردن قلب بچه رو گوش میدن افت کنه سریع میبرن سزارین کنن بچه ۲۸ هفته نمیمونه بدبخت شدم همش گریه تورو خدا تو این شب عزیز دعام کنید همه ارزوهام خراب شد یا خدا خودت رحم کن همه میزان تو ۳۹ هفته طبیعی برا من چرا اینطوری شد خدایا صدای نی نیاشون و دلم میخواد خدایا بچم نمیمونه  ۴ هفته رشد نکرده من هرروزشو میشمردم روزام بگذره دعام کنین دستم به دامنتون

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم حتما یادم میمونه برات دعا میکنم امشب، خدا انشااللا خودش کمکت میکنه 💕💕

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

یه جوری شدم ۱۰۰تا صلوات🥺🥺🥺🥺🥺🥺

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍