بعد اونهمه مکافات حامله شدم بعد ۸ ای وی اف دو تا سقط بعد ۲ تا سقط ۸ ماهه زحمت کشیدم با کلی دلخوشی رفتم فیلم سونوشو بگیرم گفت رشدش مونده تو سه هفته پیش ۲۷ هفته موندم الان باید ۳۳ و تموم میکردم وزنش باید دو کیلومیشد د ۱۲۰۰ دنیا سرم خراب شد اورژانسی بستریم کردن شرابنهای بند ناف بچه از کار افتاده خون نمیرسونه فقط قلبش ضربان داره هر ان ممکن اونم از کار بیوفته از وقتی بستریم کردن به شکمم ncd وصل کردن قلب بچه رو گوش میدن افت کنه سریع میبرن سزارین کنن بچه ۲۸ هفته نمیمونه بدبخت شدم همش گریه تورو خدا تو این شب عزیز دعام کنید همه ارزوهام خراب شد یا خدا خودت رحم کن همه میزان تو ۳۹ هفته طبیعی برا من چرا اینطوری شد خدایا صدای نی نیاشون و دلم میخواد خدایا بچم نمیمونه ۴ هفته رشد نکرده من هرروزشو میشمردم روزام بگذره دعام کنین دستم به دامنتون
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
بچه هاااا هرکی ذکر یاعلی میگه تا شب 23وقت دارین تعدادشووو بگین لطفا تا الان خیلیییا شرکت کر ...
100تا
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
عزیزم هر چی قسمتت باشه همون میشه اگه خدا بخواد میمونه نخواندم نمیمونه من از ته دل واست دعا میکنم بهترین واست رقم بخوره آمین.... خدا خودش کمکت کنه بچتو همین الان نذر علی اصغر امام حسین کن...