2777
2789
عنوان

کیا گربه خونگی دارن

181 بازدید | 23 پست

میشه از مسئولیتهاش بگین خیلی سخته نگهداریش؟؟؟؟

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

سه تا دارم عزیزم

بستگی به خودت داره بتونی کنار بیای یا نه

در مورد هزینه ها و نگهداریش سوال داشتی بگو توضیح بدم

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

سه تا دارم عزیزم بستگی به خودت داره بتونی کنار بیای یا نه در مورد هزینه ها و نگهداریش سوال داشتی بگو ...

اگه برام توضیح بدین ممنکک میسم

اول اینکه توی تراس میشه نگه داست؟

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه تا دارم عزیزم بستگی به خودت داره بتونی کنار بیای یا نه در مورد هزینه ها و نگهداریش سوال داشتی بگو ...

چه مدت میشه تنهاش گذاشت

خرابکاری هم داره یانه مثلا چیزی رو پاره کنه خاکشو چندوقت یه بار باید عوض کرد برای یه دونه گربه

هزینه و واکسن هاشم اگه حوصله داری برام بگو خیلی دلم میخاد یکی داشته باشم ولی اول از کثیف کاریش میترسم دستشویی کنه توی خکنه دومم از اینکه تنها بمونه

اگه برام توضیح بدین ممنکک میسماول اینکه توی تراس میشه نگه داست؟

نه عزیزم نمیشه

توی خونه فقط میشه اگه نژاد دار میخوای

Dshتو پارگینک میشه

غذای گربه کیلویی حدود یه تومن هست، برند های مختلف فرق می کنن از ۵۰۰ تا ۲ تومن هست ولی غذای خوب همون یه تومنه

ماهی یه کیلو غذا خشک میخوره

هفته ایی یک وعده هم باید مخلوط مرغ و سیب و زمینی و برنج و هویج بپزی بدی بهش

تشویقی و مالت هم میخواد

دامپزشکی قبل یک سالگی هر سه ماه یه بار باید ببری

بعد یک سالگی هر شش ماه یه بار

هر بار دامپزشکی بردن هم ۵۰۰ الی ۷۰۰ میافته

خاک گربه هم بسته ایی ۱۵۰ هزار تومنه ماهی دو بسته واسه یه گربه کافیه

طرف خاک و غذا و جای خواب هم میگیری

حموم کردن هم نمیخواد هر دو سه ماه یه بار کافیه

هزینه و واکسن هاشم اگه حوصله داری برام بگو خیلی دلم میخاد یکی داشته باشم ولی اول از کثیف کاریش میترس ...

نه گربه اصلا تو خونه دستشویی نمی کنه

حتی بچه گربه ها

تنها هم می مونن شاید ۲۴ ساعت تنها بدون مشکل بمونن

ماهانه یک الی یک و پونصد خرج خورد و خوراکش میشه

شش ماه یه بار یه تومن خرج دامپزشکی

خاک هم ماهی دو بسته که هر بسته ۱۵۰ هزار تومنه

عقیم کردن هم که باید بکنی واسه گربه نر دو میلیون میگیرن گربه ماده چهار میلیون

یه دونه هم اسکرچر گربه باید بخری

خرابکاری هم داره یانه مثلا چیزی رو پاره کنه خاکشو چندوقت یه بار باید عوض کرد برای یه دونه گربه

اینکه خراب کاری بکنه یا نه کاملا بستگی به شخصیت خود گربه داره

ممکنه آروم باشه ممکنه خراب کار باشه

خاکشو روزانه تمیز می کنی با بیلچه کثیفی رو بر میداری

خود خاک رو هر دو هفته یه بار کامل عوض می کنی

هزینه و واکسن هاشم اگه حوصله داری برام بگو خیلی دلم میخاد یکی داشته باشم ولی اول از کثیف کاریش میترس ...

فقط موهاشونم هست

باید واسش ویتامین اینا بگیری و قرص بدی و موهاشونو هر روز شونه کنی و بهداشتو رعایت کنی تا ریزش موهاش کم بشه

یه کم در این مورد تحقیق کن نژادی که ریزش موی زیاد داره نگیر

گربه های من فقط اول بهار و اول پاییز ریزش مو دارن

بقیه زمان ها خیلی خیلییی کمه

نه گربه اصلا تو خونه دستشویی نمی کنه حتی بچه گربه ها تنها هم می مونن شاید ۲۴ ساعت تنها بدون مشکل بمو ...

مرسی عریزدلم از توضیح کاملتون

پس نمیتونم نگه دارم😔چون قسد داشتم اکثر مواقع توی تراس باشه خصوصا وقتایی که خونه نیستم

فقط موهاشونم هستباید واسش ویتامین اینا بگیری و قرص بدی و موهاشونو هر روز شونه کنی و بهداشتو رعایت کن ...

ببین وقتی توی خونه ست همش توی دست و پاست ؟

چه نژادی هست که زیاد بزرگ نشه و شیطون نباشه

مرسی عریزدلم از توضیح کاملتون پس نمیتونم نگه دارم😔چون قسد داشتم اکثر مواقع توی تراس باشه خصوصا وقتا ...

تراستون چطوریه؟

اینطوری مشکله چون هم هوا سرد میشه هم ممکنه تو تراس آسیب ببینه

باید داخل خونه باشه فضا داشته باشه

اگر میترسی تو خونه تنها بزاری وسایلتو بشکنه نه نترس اتفاقی نمیافته

ببین وقتی توی خونه ست همش توی دست و پاست ؟چه نژادی هست که زیاد بزرگ نشه و شیطون نباشه

اخلاقاشون متفاوته

واسه من یکیشون اصلا از ناز کردن خوشش نمیاد

اون یکی همه اش تو بغلمونه

واسه شما بریتیش یا اسکاتیش مناسبه

پرشین و هیمالین هم هست ولی اونا خیلی حساس اند و ریز موهاشونم زیاده

DSH هم می تونی بیاری

اونی که عکسش رو پروفمه اسکاتیش هست ولی این رنگش خیلی کمیابه معمولا طوسی و کرمی هستن

تراستون چطوریه؟اینطوری مشکله چون هم هوا سرد میشه هم ممکنه تو تراس آسیب ببینه باید داخل خونه باشه فضا ...

بیشتر بخاطر وسواس خودم از موهاش یه بار گربه ی زنداییم نشست قشنگ روی مبل پی پیشو کرد منم بدم اومد