2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5050 بازدید | 92 پست

انشالابزودی تاپیک سلامتیشوبزنی وخبرای خوش بدی🙏

کلی باتاپیکای قبلیت گریه کردم اخه منم خیلی زحمت کشیدم با۳تاسقط ویه زایمان زودرس الان باردارم واستراحت به چه چیزایی ک فکرنمیکنم روز شماری میکنم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آیت الکرسی خوندم به حق این شبا حاجتتو بگیری 

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه

قلب بچه افت کرد بچمو در اوردن تورو خدا دعا کنین بچه ۲۸ هفته میمونه؟

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

عزیزم از ته قلبم برام دعا میکنم که بچت سالم باشه و بتونه بیشتر بمونه توی شکمت،ولی اگه بدنیا هم بیاد هقت ماهشه صحیح و سالم دنیا میاد اصلا نگران نباش،استرس به خودت وارد نکن

خدایا خودت مواظبش باش🙏
قلب بچه افت کرد بچمو در اوردن تورو خدا دعا کنین بچه ۲۸ هفته میمونه؟

ان شالله میمونه خواهر من بچه اش ۳۰هفته با وزن ۱و۸۰۰به دنیا اومد.خدار وشکر الان سالمه سالم .برات صلوات فرستادم

دوست جونیا میشه لطفا برای شفای پسر دوساله ام حمد بخوانید .ایشاللا حاجت روا باشید❤️
فاطمه جان از نینی و خودت خبر بده الهی تنتون سالم باشه

نی نی تو دستگاهه زردی داره فعلا چیزی نمیگن از وضعیتش که خوبه یا بد

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

فعلا شکر