بعد اونهمه مکافات حامله شدم بعد ۸ ای وی اف دو تا سقط بعد ۲ تا سقط ۸ ماهه زحمت کشیدم با کلی دلخوشی رفتم فیلم سونوشو بگیرم گفت رشدش مونده تو سه هفته پیش ۲۷ هفته موندم الان باید ۳۳ و تموم میکردم وزنش باید دو کیلومیشد د ۱۲۰۰ دنیا سرم خراب شد اورژانسی بستریم کردن شرابنهای بند ناف بچه از کار افتاده خون نمیرسونه فقط قلبش ضربان داره هر ان ممکن اونم از کار بیوفته از وقتی بستریم کردن به شکمم ncd وصل کردن قلب بچه رو گوش میدن افت کنه سریع میبرن سزارین کنن بچه ۲۸ هفته نمیمونه بدبخت شدم همش گریه تورو خدا تو این شب عزیز دعام کنید همه ارزوهام خراب شد یا خدا خودت رحم کن همه میزان تو ۳۹ هفته طبیعی برا من چرا اینطوری شد خدایا صدای نی نیاشون و دلم میخواد خدایا بچم نمیمونه ۴ هفته رشد نکرده من هرروزشو میشمردم روزام بگذره دعام کنین دستم به دامنتون
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
سلام عزیزم حال نی نی چطوره؟خدارو شکر خوبه؟من خیلی به فکرتم و برات دعا میکنم،آرزومه بیای بگی کوچولوتو صحیح و سلامت بغل کردی
غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غربزدگی آفتی است که از غرب میآید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار میکند. آدم غربزده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید میکند.جلال در این باره میگوید:«آدم غربزده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بیاعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علیالسویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غربزده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانهاش و حرفهایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیشتر نمایندهی همه چیز و همه کس است.آدم غربزده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به
هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی،
حرفهای دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛
امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمیتوان خر کریم را
نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربهی سالیان، از هر چیزی مختصری میدانند و البتّه خاله زنکیاش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسشدارم راحت میتونم توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن دوسم داره...دارمدرس میخونم دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیزبهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم
بهت گفتم دلم روشنه بچه دار میشی اومدی گفتی بارداری
فقز خدا میدونه هر بار میام این سایت منتظرم بهم بگیبچه ات سالمه به دنیا اومد..بیا بگو
بخدا چشمام خیس شد
من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
سلام من پسرمو سال پیش از دست دادم تو هفته 41 به دنیا اومد بدلیل اسفیکسی حین زایمان 2 ماه تو دستگاه ب ...
خدایا چقدر سخته، امیدوارم دوباره مادر شوی و اینبار نی نی پیشت بمونه من خودم سه بار سقط داشتم ولی در مقابل دردی که تو کشیدی بسیار ناچیز هست، خدایا همه نی نی هارو حفظ کن و سالم بیار بغل ماماناشون
سلام بچه ها به لطف دعاهای شما بچم سه ماه دستگاه موند عفونت گرفت کلی یختی کشید عداب کشید ولی موند شکر خدت خدا به همه بچه بده خیلی شیرین ولی خیلی سخته نگهداری بچه نارس یک کیلویی رفتیم اون دنیا اومدیم ماپانم پیر سد وشوهرمم که روزتی یختمونو سختر کرد با کاراشو حرفاش ولی دعاگوی تک تکتونم
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین