2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5050 بازدید | 92 پست

بچه یزدی رو یادته ۸۰۰ گرم بود تازه از مادر مبتلا به کرونا متولد شد خودشم کرونا داشت ولی حالش خوب شد و مرخص شد...

تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم تواین شب عزیز طلبتواز خدابخواه که به حق امام علی بچت کانلا سالم بغلت دنیا بیاد دعای ماها پشتته نگران نباش

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

میمونه ان شاءالله عزیزم

نگرانی واسترس نداشته باش

متوسل به حضرت زهرا س بشو

هرچی که خیره دمیاوآخرتته پیش بیاد ان شاءالله

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

امیدت به خدا باشه ما تو فامیل داشتیم بچه ۶ ماهه به دنیا اومده و مونده خدا رو شکر به نظر من نذر کن یه گناهی که زیاد انجام میدیو ترک کنی انشالله سالم میاد بغلت 

فقط حتما هر نذری میکنی یادت باشه بعدا عمل کنی

فقط خدا

عزیزم انشالله که به وقتش زایمان میکنی نگران نباش فقط از خدا کمک بخواه پسر من وقتی بدنیا اومد تو nicu  بستری بود یه نوزاد بود که ۲۶ هفته بدنیا اومده بود و حالش خوب بود من به چشم اونجا معجزه رو دیدم 

نه اینکه حرف نباشه هست خیلی هم هست اما دل شکسته ها خوب می دانند غم که به استخوان برسد میشود سکوت...
الهی به حق محمد و آل محمد به حق دلهای شکسته ای ک امشب دستهاشونو به سوی عرش الهی دراز میکنن به حق ق ...

ترخدا منم دعاکن رای قاضی بنفع من باشه خونرو ازم نگیرن مشکل حرف زدن خونم پسرم حلشه پیرشدم😭

به حق همین شب عزیز. انشاالله که برات بمونه وسالم بغلش کنی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ترخدا منم دعاکن رای قاضی بنفع من باشه خونرو ازم نگیرن مشکل حرف زدن خونم پسرم حلشه پیرشدم😭

الهی بهترین ها برات پیش بیاد گلم

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.