2777
2789
عنوان

اولین تاپیک

217 بازدید | 26 پست

سلام دوستان .من خیلی اهل دردودل نیستم وتمام این سالها بیشترخواننده این سایت بودم ولی امروز واقعا کم اوردم.۹ساله ازدواج کردم وشاغل هستم وهمیشه از ۱۶ سالگی دستم تو جیب خودم بوده بعد ازدواج همسرم حقوقشو کامل میریزه واسه من ومن قسطها وحساب کتابها دست خودمه چون میگه حوصله ندارم مشکلم اینه که خیلی کم حرفه وزود قهر میکنه تمام سالها خودم پیش قدم شدم واسه اشتی ولی دیگه کم اوردم والان یکماهی هست قهر به معنای حرف نزدن نه ولی سرسنگینم اونم تا ۲ سرکاره بعد میاد خونه نیم ساعت بعد میره بیرون خونه مادرش و برادرش ویا معازه بابام  ویا پایین تو پارکینگ وتا ۹ شب نمیاد ۹ ام میاد شام وخواب بارهاصحبت کردم میگه حوصله خونه موندن ندارم اهل خلافم خداراشکر نیست ولی دیگه از اینهمه سکوتش وقهرش خسته شدم نمیدونم چه کنم

ی تفریح حسابی برید

پارسال رفتیم تو مسافرتم ساکته وهمین اخلاقشه خونه فامیلم که میریم مهمونی مخصوصا سمت من اینقدر ساکته وبا گوشیش بازی میکنه که مادرم یا خواهرم فکر میکنن ناراحته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال رفتیم تو مسافرتم ساکته وهمین اخلاقشه خونه فامیلم که میریم مهمونی مخصوصا سمت من اینقدر ساکته و ...

خوب تو صحبت کن باهاش 

بهش کتاب معرفی کن

تفریح و خوش گذرونی باهم خیلی ب گرم شدنتون کمک می‌کنه

خودت تو سرگرمی پیشقدم شو

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
بعدازظهراباهم بریدبیرون

توی این اوصاع کرونا 😥بعد غیر این اخلاقش به شدت بددله تمام سالها جنگیدم هنوز بعد ۹ سال  وقتی میریم بیرون وبرمیگردیم قهر میکنه وقتی بزور ازش حرف میکشم میگه فلان مغازه صاحبش بهت نگاه کرده یا فلان چیزو نپوش فکر کن میگه خونه خواهرت تنها نرو شوهر خواهرت نگاه زیاد میکنه من بعد ازدواج هنوز تنها بیرون نرفتم سرکارم مجبوره بذاره برم چون قسطامون زیاده وهرروز به همکارامم گیر میده

عزیزم الان باهم قهرین؟فکر میکنم کلا سبک اخلاق لیشون اینه ساکت و کم حرفن گلم سعی کن همین جوری ک هست بخایش

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
خوب تو صحبت کن باهاش  بهش کتاب معرفی کن تفریح و خوش گذرونی باهم خیلی ب گرم شدنتون کمک می‌کنه ...

اهل کتاب نیست بارها فیلم دانلود کردم وگفته خسته است از طرف اداره قبل کرونا واسش بلیط استخر گرفتم میرفت وبرمیگشت بدتر بود چون همکارای اقامم میدید می اومد دعوا که فلانی خیلی میگه میخنده حتما سرکارم همینه

از اول ازدواجتون اینقدر ساکت بود؟

اگه از اول اینطوری بوده که ذاتش همینه و کلا آدم آرومیه..

ولی اگه دلیل داره یعنی قهره یا از چیزی ناراحته..چرا باهاش حرف نمیزنی؟ دلیلشو بپرس..و مشکلشو حل کن

همه کارایی که خانوم های دیگه میکنن رو انجام بده تا به سمت خونه ی خودت کشیده بشه نه اینکه از سرکار بیاد و بره خونه ی اقوام و ...

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
از اول ازدواجتون اینقدر ساکت بود؟ اگه از اول اینطوری بوده که ذاتش همینه و کلا آدم آرومیه.. ولی اگه ...

ساکت که از اول اروم بود ولی بعد ازدواج از طریق دخترهای برادرش فهمسدم که بددل بوده چون به اونهاهم گیر میده الان اونها بامن خیلی صمیمی هستن ومیگن خدا به دادت برسه عمو موقع دبیرستان همش دنبال ما بود که دوست پسر نداشته باشیم اگر بخوام از بددلیاش بگم یک کتاب باید بنویسم خیلی کارها کردم ولی نشده حتی مشاورم رفتم گاهی به جداشدن ازش فکر میکنم چون خسته شدم

اهل کتاب نیست بارها فیلم دانلود کردم وگفته خسته است از طرف اداره قبل کرونا واسش بلیط استخر گرف ...

پس با این حساب مشاورم نمیاد

ی مقدار از نظر روحی ناراحتی داره که حوصلش نمی‌کشه 

چیزایی ک میدونی خوشحالش می‌کنه انجام بدید

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
توی این اوصاع کرونا 😥بعد غیر این اخلاقش به شدت بددله تمام سالها جنگیدم هنوز بعد ۹ سال  وقتی می ...

عزیزم وقتی انقدر حساسه و تو هم زندگیتو دوس داری سعی کن هرطوری دوس داره لباس بپوشی..هر رفتاری رو که دوس داره انجام بدی..نه بخاطر اون! بخاطر اینکه هی قهر نکنه و زندگیت در آرامش باشه میگم❤

اون الان مرد بالغه و هیچ جوره نمیشه رفتارهاشو تغییر داد..مرد هم هست که دیگه مردا خیلی سفت و سختن و نمیشه زیاد باهاشون کلنجار بری چون تحملشون کمه و یهو از کوره درمیرن و شاید اتفاقایی بیفته که اصلا خوب نیست..

خیلی بهش محبت کن...💕خیلی بهش برس از همه لحاظ💕به حرفاشم اهمیت بده💕

ای باباچقدبد بایدبددلیش درمان بشه 

بعد هر دعوا دوروز خوبه ومثلا گیر نمیده ولی مشخصه خودخوری میکنه صبحها تا دوسال پیش منو میرسوند سرکار وبعد از اون دعوا داشتیم که فلان همکارت از ماشینش پیاده شده بهت نگاه میکرده تا بالاخره خودم ماشین خریدم وراحت شدم تا اینکه دوهفته پیش میگه ماشینتو یه کسی قرض داده بودی میگم چطور میگه اخه صندلی راننده عقبتر از حالتی بود که خودت مینشستی یا مقلا چرا افتابگیر سمت شاگردت پایینه دیگه حوصله بحث باهاشو ندارم

ساکت که از اول اروم بود ولی بعد ازدواج از طریق دخترهای برادرش فهمسدم که بددل بوده چون به اونهاهم گیر ...

قهرهای طولانیش بخاطر بددل بودنشه؟😂 

اصلا به جدایی فکر نکن..مشخصه که مرد خوبیه ولی این رفتارای قهر و بچگانه رو اکثر مردا دارن..مردا پسربچه هایی هستن که الان بزرگ شدن و تشکیل خانواده دادن😃

بازم میگم سعی کن به سمت خودت بکشونیش..با طلاق هیچی درست نمیشه..