2777
2789
عنوان

اولین تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست
عزیزم وقتی انقدر حساسه و تو هم زندگیتو دوس داری سعی کن هرطوری دوس داره لباس بپوشی..هر رفتاری رو که د ...

باور کن من ادم مرتب واز لحاط قیافه از دید بقیه خیلی خوبم وهمیشه به خودم میرسم زندگیم بااینکه شاغلم همیشه مرتبه حتی من به دلیل اینکه اختلاف قد داشتیم قبول نمیکردم باهاش ازدواج کنم اینقدر اومد ورفت تا بعد ۴ ماه راضیم کرد دوران نامزدی حساسیتشو به حساب دوست داشتن میدیدم وحتی مشاورم بهم گفت چون سخت بدستت اورده عادیه ودرست میشه ولی روز به روز بدتر میشه.وشما وقتی توی روز دلخور وناراحتی میتونی شب قشنگی کنار همسرت داشته باشی؟

قهرهای طولانیش بخاطر بددل بودنشه؟😂  اصلا به جدایی فکر نکن..مشخصه که مرد خوبیه ولی این رفتارای ...

من وقتی توی طول روز دلم ازش ناراحته شبش پر غصه ام وببخشید اینو میگم ولی حاصر به برقراری ارتباط باهاش نیستم الانم بخاطر بچم بیشتر تو خودم میریزم چون نمیخوام اون متوجه بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس با این حساب مشاورم نمیاد ی مقدار از نظر روحی ناراحتی داره که حوصلش نمی‌کشه  چیزایی ک میدون ...

اصلا نمیاد باورتون میشه نمیدونم چشه وچی میخواد یا وقتی سرسنگینه باید اینقدر فکر کنم علتش چی یوده اخر ازش که میپرسم مثلا میگه دکمه پایین مانتونت وقتی از سرکار اومدی باز بوده وتو مواظب خودت نیستی درصدرتی که وقتی سوارماشین شدم باز شده ویادم رفته وبخاطر یه دکمه کل روزمو خراب میکنه

اصلا نمیاد باورتون میشه نمیدونم چشه وچی میخواد یا وقتی سرسنگینه باید اینقدر فکر کنم علتش چی یوده اخر ...

اهمیت نده بش نذار اعصاب خودت خراب باشه بخاطرش ...صبر داشته باش باهاش گرم باش با زبون خوش وقتی حالش خوب بود باهاش صحبت کن

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
اهمیت نده بش نذار اعصاب خودت خراب باشه بخاطرش ...صبر داشته باش باهاش گرم باش با زبون خوش وقتی حالش خ ...

تو این اوصاع کرونا بچم از اول اسفند تو خونه بوده خودمم بعد عید فقط سرکار وخونه بودم وهیچ جا نرفتم حال روحی خودمم بده وقتی میرسم خونه تنهام و واقعا دلم محبت میخواد تنها سرگرمیم اشپزی ونی نی سایته وهرروز یک دوش گرفتن ولی هرچی اهنگ گوش میدم با پسرم بازی میکنم بازم ته دلم پر غصه وتنهاییه گریه هامم میبینه بعصی شبها تهش اینه که فقط بغلم میکنه واگه حرفیم بزنم میگه نمیخوام بشنوم بذار اروم باشم سالها موقع دعواها فقط سکوته وخیلی شدید باشه میره بیرون ارزومه یکبار داد کنه حرفشو بزنه

عزیزم الان باهم قهرین؟فکر میکنم کلا سبک اخلاق لیشون اینه ساکت و کم حرفن گلم سعی کن همین جوری ک هست ب ...

بله قهر که نه به اون صورت چون من اهل قهر نیسام حرف میزنیم ولی سرسنگینیم دیگه نمیتونم خسته شدم

تو این اوصاع کرونا بچم از اول اسفند تو خونه بوده خودمم بعد عید فقط سرکار وخونه بودم وهیچ جا نرفتم حا ...

وای عزیز دلم آروم باش ناراحت نباش آنقدر...پیام بده بهش تو پیام حرفاتو بهش بگو و بهش بگو که حتما جواب پیامتو بده چون برات مهمه 

وای عزیز دلم آروم باش ناراحت نباش آنقدر...پیام بده بهش تو پیام حرفاتو بهش بگو و بهش بگو که حتما جواب ...

مشکلاتم همه چیزه شده بارها پیام دادم سین کرده جواب نمیده مثلا ۱۰۰تاپیامم بدم اخرش میگه عزیزم ببخشید ولی تاثیری روی رفتارش نداره 😭

باور کن من ادم مرتب واز لحاط قیافه از دید بقیه خیلی خوبم وهمیشه به خودم میرسم زندگیم بااینکه شاغلم ه ...

من از لحاظ حجاب معمولی ام و اهل آرایش زیاد و اینام..

با کسی دوست بودم و قرار ازدواج گذاشتیم..خیلی هم بددل بود..قبل ازینکه بیاد خواستگاریم بهم گفت باید چادری بشی..چادری شدم..گفت باید آرایش خیلی کم کنی..خیلی کم کردم..گفت باید نمازخون بشی شدم..بخاطر اینکه باهاش زندگی کنم هرچی گفت قبول کردم ..حالا اینو گفتم که بدونی اون خواستگارم بود و من خودمو تغییر دادم...شما که ازدواج کردی و زیر یه سقف رفتید بهتره که بیشتر ازینا به حرفش گوش کنی😅داداشمم اینطوریه..ولی هرچی میگه ما دعوا و گلایه نمیکنیم و میگیم چشم..تا این حس بددل بودن و غیرتی بودنش حساااابی ارضا بشه😄

وقتی ببینه برای حرفاش ارزش قائلی و به حرفش گوش میکنی اونم کم کم نرم میشه و رفتاراشو تغییر میده💕

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
مشکلاتم همه چیزه شده بارها پیام دادم سین کرده جواب نمیده مثلا ۱۰۰تاپیامم بدم اخرش میگه عزیزم ببخشید ...

چرا واقعا😐برن بلاکش کن و در خونه رو از پشت قفل کن و همه گوشیا رو خاموش کن و کلا تمامی راهای دسترسی رو قطع کن ی روز 

بذار نگرانت شه