الان ک کروناست،ولی در حالت عادی هی برو بیرون این ور و اونور،با همسایه ها آشنا شو
یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من قزوین بودم بعد ازدواج رفتم کرج سالاول مادرم اینا نتونستن طاقت بیارن اومدن طبقه بالا رو خریدن اما کلیه بابام درد گرفت برگشتن از اون ببعد هردوهفته یا ما میلیم یا مادرم اینا خیلی سخته چون تک فرزندمو الانم ک بچه دارم اصلا نمیتونیم طاقت بیاریم چ من چ پدرمادرم.غربت سخته تازه من دوتا خاله هام تمام خانواده شوهرم کرجن ی خیابون یا کوچه فاصله داریم ولی هیچی پدر مادر نمیشه